Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mohu jenom doporučit, kupoval jsem zde minulý týden hodinky.

Pan Naď velice ochotný, ihned odpovídal na moje všechny zaslané e-maily, komunikace výborná s profesionálním přístupem k zákazníkovi.

Dobírka do ČR bez problémů. S tak perfektním přístupem k zákaznikovi jsem se setkal velice málo a to už něco pamatuji.

Odesláno

Zdravim pani,

tak isto mozem len odporucit! Dnes mi dorazili moje hodinky a nakolko som viac ako milo prekvapeny ich kvalitov a dizajnom, tak som sa rozhodol, ze sa tu konecne zaregistrujem a podelim sa s Vami o moje dojmy.

Objednal som si pomerne neznamu znacku a to Rebossus. Vraj Nemecke hodinky, no mnohi mi asi poviete, ze nie. Nebudem sa hadat, ALE...

Musim uznat, ze spracovanie hodiniek vyyybornee, pekne urobene detaily, klobuk dolu. Teraz ta dolezitejsia cast, strojcek... Tika tam Myiota, automat. Strojček ide zatial super presne a co viac, ma fantasticku vydrz. Ten rotor vo vnutri hodiniek sa vrti o 106, aj malym pohybom ruky krasne citim, ako sa strojcek sam natahuje. Mam aj hodinky s ETA 7750 a tam ten rotor pracuje takmer rovnako!!!!! Naozaj som milo prekvapeny kvalitou tichto hodiniek, nehovoriac o tom, ze vyzeraju priam bozsky. Nie som ochotny dat za U-Boat hodinky tolke peniaze, preto som touto variantou uplne nadseny.

Co sa tyka obchodu, tak naozaj vyborny pristup k zakaznikovi. Ano, spominany pan Naď je veľmi ochotný, odpovedal mi asi na 10 emailov a vzdy velmi rychlo, co nie je bezne. Dodanie trvalo mozno trosku dlhsie - tusim 4 dni, ale stalo to naozaj za to, myslim, ze sa to da vydrzat.

Tu je odkaz na spominany model, plus pripajam nejake obrazky, no fotil som mobilom, tak dufam, ze budu obstojne.

http://www.watchexcl...atic-52-mm.html

Zdravim, Obzera

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Snad se nikdo nebude zlobit, ale ty hodinky jsou naprosto nevkusné. Ten nápis přes cifr je jakoby mi dal Tyson pravý hák !!! Ale je to jen můj subjektivní pocit. Takže se majiteli předem omlouvám :-)

Upraveno uživatelem Petrson
  • Po roku...
Odesláno

Musím opětovně vyzdvihnout tento shop. Minulý měsíc jsem již po třetí kupoval hodinky Tawatec a opět příkladná komunikace, vstřícnost a ochotaspojená

pana Nadě I., která je příkladná. Vřele doporučuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...