anicka1986 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Zdravím všechny nadšence, ráda bych touto cestou upozornila na online prodejce v USA www.watches-swiss.com. Nadšení pro hodinky a všechno kolem jsem zdědila po svém otci a po několika měsících spoření jsem si chtěla pořídit své první opravdové hodinky (Longines Hydroconquest). Objednány a zaplaceny byly 31.3.2011. Doba doručení byla na stránkách uváděna 2-6 týdnů, takže když se ani na konci května neměli k žádné informaci ohledně doby doručení, začala jsem být trochu nervózní. A opravdu, do dnešního dne nereagují na žádný email, po telefonu vždy něco slíbí, avšak skutek utek Takže pomalu začínám řešit, jak na ně (jestli vůbec nějaká cesta je) Takže varuji všechny, kdo by chtěl právě u této firmy cokoli objednávat. Je tu někdo, kdo měl větší štěstí a od této firmy hodinky úspěšně koupil? Popř. poradil by, jak danou situaci řešit? Předem děkuju za jakékoli rady a přeju všem šťastné nákupy A.
NIGHTinGALE Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Mně ta stránka přijde v pohodě, ale prodejce neznám.Pokud jsi platila paypalem, tak jsi mohla reklamovat transakci.
anicka1986 Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Mně ta stránka přijde v pohodě, ale prodejce neznám. Pokud jsi platila paypalem, tak jsi mohla reklamovat transakci. Bohužel, platila jsem bankovním převodem. V bance mi řekli, že s tím nic nenadělají
Leviathan Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 aj pri platbe cez Paypal si treba dat pozor. Neviem, ci netreba reklamovat transakciu do 40 dni..Potom..smola. kazdopadne drzim palce.. ale nie si jedina.. This website is a joke. Do not buy anything online. They have no stock and will charge you 10% when you cancel. Easy money for these guys. Rude and very untrustworthy would be a few words to describe them. I am glad I only ordered a watch for a few grand. Lost 10% but better than the whole lot. Be careful. Craig viac napr. TU
anicka1986 Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2011 aj pri platbe cez Paypal si treba dat pozor. Neviem, ci netreba reklamovat transakciu do 40 dni..Potom..smola. kazdopadne drzim palce.. ale nie si jedina.. This website is a joke. Do not buy anything online. They have no stock and will charge you 10% when you cancel. Easy money for these guys. Rude and very untrustworthy would be a few words to describe them. I am glad I only ordered a watch for a few grand. Lost 10% but better than the whole lot. Be careful. Craig viac napr. TU Díky, já bohužel dala na Merchant rating a tam bylo hodnocení dobré
Leviathan Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 asi sa od posledneho ratingu cca pred rokom ...zopsuli... .. C'est la vie......
kloubik Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Třeba to nakonec ještě pošlou.... Případně bych tlačil na zrušení objednávky, i za cenu re-stocking fee. Mrzí mě, že hned na poprvé taková špatná zkušenost. Ale ten web vypadá nic moc, téměř žádné reference a během 3 minut jsem prostým zadáním jména obchodu do googlu našel 3 ze 4 review negativní.... Držím palce ať to dobře dopadne!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se