Chronomag Odesláno 2. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2006 Narazil jsem na zajímavou německou značku Sothis, dělají menší série tak do pěti set kusů, většinou mají sice ETA strojky, ale hezky dekorované a modifikované, méně tradiční ale ještě dost tradiční vzhled hodinek, ceny slušné...co si o tom myslíte, jsou to ještě koupitelné hodinky? Cena tohohle kousku Ikaros je 3200 euro ovšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 2. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2006 Nevypada to spatne, ale neco tomu myslim chybi..nebo prebyva? Tezko rict. Asi mi tam vadi ta kombinace zlute a cervene co mi pripada tak nejak detsky..plastikove? Ale v realu urcite budou vypadat lip. Co mne se tyka, ja mam krome averze k malym hodinkam i nechut k rimskym cislicim na ciferniku takze nic pro mne;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2006 sothis se mi moc nelibi, kdyz nemecke a tento styl tak spis martin braun ci rainer brand nebo nejlepe chronoswiss, co rikate na toto http://www.vyskocil.de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafficek Odesláno 2. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2006 Mně se moc nelíbí, vypadají jako hračka, a za tu cenu bych se určitě poohlédl po něčem osobitějším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2006 Možná něco střízlivějšího, za cca 2 000 EUR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2006 ani tohle neni ono - na fotce to vypada jako nejaka levna cinska produkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2006 Bohužel musím souhlasit, přijde mi to jako levná produkce např.Elysee. Ale možná jen na těch foto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2006 Taky se mi nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2006 Taky se mi nelíbí Taky si myslím,že za tu cenu to není to co by člověk očekával. I když proti gustu... já teda infantilnosti na hodinkách nemusím. Za tu cenu bych si z fleku vybral nějaký hezký Fortisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2006 za 2000 - chronoswiss timemaster http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=1585938&rid=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se