Přejít na obsah

Longines Avigation chrono automatic servis

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 8. 2011 v 13:40, 'NIGHTinGALE' napsal:

Člověče, já ti nevím. Nejdříve jsem si týden četl tvé srdceryvné příspěvky o tom, jak ti Hanák s reklamací utopených TH nevyšel vstříc a že pomohla až stížnost přímo ve fabrice a teď tu čtu, že máš s Hanákem pouze dobré zkušenosti. Nemáš pocit, že píšeš dost tendenčně a měníš názory podle toho, v jakém stavu máš zrovna hodinky?

Pokud bys do Švajcu nenapsal, Hanák by ti naúčtoval celou opravu, ne? Takže proč ho tu teď chválíš?

Teď jsem si toho všiml, takže sorry za pozdní reakci" Jo máš pravdu, jsem trochu horkokrevný a jakmile se něco přihodí, vidím hned vše černobíle. Když mi Hanák řekl, že zaplatím čtrnáct tisíc za opravu, tak jsem myslel, že lehnu, ale čas postupoval, já začal opět vidět barevně a uvědomil si, že za to nemůže on, jelikož hodinky byli po záruce a já začal jednat z TH. Je mi jasné, že on za mě žádné dopisy psát nebude, i když možná by bylo všechno jinak, kdybych je třeba koupil u něj. Zbytek story znáte.Určitě se nechci zastávat Hanáka, máte s ním špatné zkušenosti a já jím věřím. Mě ovšem zkompletoval TH tak, že jsou jak nové, jsem puntičkář, koukám na ně pod lupou a prostě funglovky bez chyby. To byla první dobrá zkušenost, druhá, když jsem od něj koupil před sedmy lety Tissot V8 a po roce a půl došla baterie. Poslal jsem je na výměnu, on ji vyměnil, přeleštil, udělal WR zkoušku a to vše zdarma, druhá výborná zkušenost, jelikož mě to klidně mohl účtovat. To je všechno, nic míň, nic víc a srdceryvné je Japonské mordování verlyb, ty srdceryvné :D :cheers:

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 12. 8. 2011 v 15:40, 'Vlastimil7664' napsal:

... druhá, když jsem od něj koupil před sedmy lety Tissot V8 a po roce a půl došla baterie. Poslal jsem je na výměnu, on ji vyměnil, přeleštil, udělal WR zkoušku a to vše zdarma, druhá výborná zkušenost, jelikož mě to klidně mohl účtovat. To je všechno, nic míň, nic víc a srdceryvné je Japonské mordování verlyb, ty srdceryvné :D :cheers:

Tak rozhodně nevěřím ani za mák tomu, že by u Hanáka při výměně baterie hodinky přeleštili a navíc to neúčtovali!!! To byl u nich asi někdo pěkně nalitej nebo vůbec nevěděl co dělá. Test WR je samozřejmostí, když se mění bat. Spíš bych to tipnul na to, že se mistru hodináři něco hodně nepovedlo (např. škrábl víko nebo tak) a tím pádem to leštili. To mi zase ale na ně nesedí, páč i toto všechno (jejich chyby) zákazníkům účtují. Tak ti nevim Karle :sad01_anim:

Odesláno
  V 12. 8. 2011 v 18:38, 'remove soul' napsal:

Tak rozhodně nevěřím ani za mák tomu, že by u Hanáka při výměně baterie hodinky přeleštili a navíc to neúčtovali!!! To byl u nich asi někdo pěkně nalitej nebo vůbec nevěděl co dělá. Test WR je samozřejmostí, když se mění bat. Spíš bych to tipnul na to, že se mistru hodináři něco hodně nepovedlo (např. škrábl víko nebo tak) a tím pádem to leštili. To mi zase ale na ně nesedí, páč i toto všechno (jejich chyby) zákazníkům účtují. Tak ti nevim Karle :sad01_anim:

Tak to jsem neřešil, ale i to se mohlo stát, že je škrábli, jelikož víčko není šroubovací, tudíž museli použít nožík. Ale přeleštily a zdarma, proč bych tě krmil. U Seamasterek mám např. po výměně tahu u Dušáka pěknej škrábanec, a nepřeleštily" A je to trochu jiná kategorie hodinek, kde bych to přeleštění naopak čekal"

Odesláno
  V 12. 8. 2011 v 18:53, 'Vlastimil7664' napsal:

Tak to jsem neřešil, ale i to se mohlo stát, že je škrábli, jelikož víčko není šroubovací, tudíž museli použít nožík. Ale přeleštily a zdarma, proč bych tě krmil. U Seamasterek mám např. po výměně tahu u Dušáka pěknej škrábanec, a nepřeleštily" A je to trochu jiná kategorie hodinek, kde bych to přeleštění naopak čekal"

To se poznaj "hodináři". Škrábnou a neřešej. Škoda, že si na tohle zákazníci nedávají větší pozor, když si hodinky přebírají ze servisu. Bohužel každý si jen vyzvedne, a když zjistí nějakou chybu (většinou po delší době), tak už se s tim stejně nedá nic dělat a jede se vesle dál. Pořád se snažím (asi marně) pochopit, proč si lidi při vyzvedávání hodinek nekontrolujou, v jakym stavu si je vůbec vyzvedávaj? Nicméně znám jenom 3 lidi, kteří (pokud se jim nějakým způsobem podaří škrábnout např. víko) to sami od sebe automaticky zaleštěj.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...