kozaa Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Chtěl bych zde ukázat své zbrusu nové a hlavně mé historicky první hodinky Casio EF 547D-7A1 v bílém provedení. O hodinky jsem se nikdy v životě nezajímal až je to asi měsíc jsem zavítal zde na chronoforum a trošku si početl a tolik mě to chytlo, že jsem se o hodinky začal co nejvíce zajímat. Strávil jsem tématikou hodinářství nespočet hodin, dnů a týdnů (opravdu každý den několik hodin) a rozhodl jsem se, že si hodinky pořídím. Mé oko z počátku padlo na Trasery, první co mě na hodinkách praštilo do očí byla samozřemě technologie osvětlení a robustnost, odolnost jejich modelů. Začal jsem se pohybovat tedy v cenové relaxi 5000-10000,-. Poté jsem se dostal přes quartz k mechanikám, které se mi začali čím dál víc a víc zamlouvat. Mé oko tedy padlo po opravdu dlouhých chvílích na Seika SARB033 s cenou 10.000,- (tímto děkuji Martzovi, který mi velmi ochotně radil) A proč jsem si nakonec vybral tyto hodinky a ne Seika? Samozřejmě důvodem byla hlavně cena. Musel bych ještě nějakou dobu naspořit, proto jsem se rozhodl, že si pořídím nějaký levnější model hodinek u kterého vůbec zjistím zda mám o hodinky opravdový zájem a poté bych si mohl být jistější, že od této závislosti neopustím. Mé oko padlo na tyto quartz Casia, ke kterým založil vlákno X-Bob. Do hodinek jsem se za tu cenu zakoukal. Pro mě jako začínajícího chronomaniaka velmi pěkný design a velmi pěkná cena. S koupí jsem neotálel a hodinky objedna za něco málo přes 3000,- Včera mi přišly. První dojem velmi dobrý, přakvapil mě rozměr tahu. Hodinky mi doslova na ruce plandaly :-) Tak jsem si ho hned zkrátil. Jediné co mě zatím negativně překvapilo bylo podsvětlení ručiček a indexů. Po nasvícení sice pěkně svítí za to výdrží po první zkušenosti v dívatelné podobě 5-10 minut. Od toho jsem čekal trošku víc, ale tak nemůžu za ty peníze čekat zázraky :-) Jedná se tedy o bílé provedení Pouzdro+tah: nerez ocel Sklo: Mineralní Pohon: Quartz (konkrétní typ nevím) Vodotěsnost: 10 bar Přikládám zatím jednu včerejší foto na ruce, později přidám možná další.
kozaa Odesláno 22. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Ještě přidávám jedno foto z jiného úhlu.
Lalla Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Zdá se mi to, nebo jsou na tvou ruku poněkud veliké?
MutraBG Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Gratuluji k prvnímu nákupu.. Z dálky jsem myslel, že jsou to Tag Heuery..
kozaa Odesláno 22. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2011 To ti nepovím mě se veliké na ruce nezdají, ale třeba máš pravdu. Obvod zápěstí mám 17,5 cm a hodinky mají 44 mm. Jak jsem psal jsou to mé první hodinky :-) MutraBG: Dík moc, trošku vzdáleně je připomínají to je pravda už to tu taky někdo někde psal pokud mě pamět neklame.
little_w Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 dobry. ale velky. mels verit Martzovi. Seiko Spirit by ti byly akorat, a to jsou hodinky s velkym H. mam je rad
Roman-ZA Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Pozeram, ze aj Casio vie uz konecne spravit pekne hodinky s nie digitalkovymi tlacitkami. Uvidime, ako to bude s kvalitou. Mne sa velke nezdaju. Co tak skusit na ne kozeny remen?
Chorche Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 To je pro mne velké překvapení, vypadají moc dobře, gratuluju!Ten řemen bych zkusil, mohlo by to vypadat fakt dobře.
kozaa Odesláno 22. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2011 little-w - Já Martzovi taky věřím nepsal jsem nikde že ne :-) je to můj takovej cíl jednou se k nim propracovat :-) Roman-ZA - Mě se moc hodinek od Casio nelíbí, ale najdou se u nich pěkný kousky a tyhle mě moc zaujaly. Mě osobně hodinky velký nepříjdou, přítelkyni se také velké nezdají. Zkusím ještě vyfotit zítra nějakou fotku z větší vzdálenosti na ruce. Chorche- Díky moc jinak nad řemenem jsem také přemýšlel a určitě bych to minimálně zkusil na nich. A tím se dostávám k otázce. Nevíte jaký by se mohl k těmto hodinkám hodit řemen? Bílá, černá a stříbrná. Odhaduju, že by mohl být pěknej nějakej černej s bílým prošíváním například?
Roman-ZA Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 V 22. 7. 2011 v 18:48, 'kozaa' napsal: little-w - Já Martzovi taky věřím nepsal jsem nikde že ne :-) je to můj takovej cíl jednou se k nim propracovat :-) Roman-ZA - Mě se moc hodinek od Casio nelíbí, ale najdou se u nich pěkný kousky a tyhle mě moc zaujaly. Mě osobně hodinky velký nepříjdou, přítelkyni se také velké nezdají. Zkusím ještě vyfotit zítra nějakou fotku z větší vzdálenosti na ruce. Chorche- Díky moc jinak nad řemenem jsem také přemýšlel a určitě bych to minimálně zkusil na nich. A tím se dostávám k otázce. Nevíte jaký by se mohl k těmto hodinkám hodit řemen? Bílá, černá a stříbrná. Odhaduju, že by mohl být pěknej nějakej černej s bílým prošíváním například? Suhlas, biely s ciernym presitim bude super. Skus tiez racing styl - take, ako sa pouzivaju pri motoristickych hodinkach: http://swisswatch.sk/hodinky-tissot/product/prs-516-automatic-gent-t0444302605100/ ale s presitim.
gougy Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 No dobrý, vážně dobrý (taky mi připomínají TH Carrera) a s přihlédnutím k ceně vynikající!!!
kozaa Odesláno 22. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Roman-ZA - Joo ten řemínek nevypadá vůbec špatně ještě k tomu si představit to bílý prošívání a perfekt. Kde se můžu po nějakejch řemínkách podívat na internetu? Našel by se nějakej odkaz s ověřenym prodejcem? gougy- Taky dík potěší, když se líbí :-)
Roman-ZA Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 V 22. 7. 2011 v 20:23, 'kozaa' napsal: Roman-ZA - Joo ten řemínek nevypadá vůbec špatně ještě k tomu si představit to bílý prošívání a perfekt. Kde se můžu po nějakejch řemínkách podívat na internetu? Našel by se nějakej odkaz s ověřenym prodejcem? gougy- Taky dík potěší, když se líbí :-) Ja ta sklamem, ale ja moc veci cez net nekupujem. Ked budes novy remen, tak mi posli foto :-D
kozaa Odesláno 17. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 (upraveno) Jak jsem slíbil, tak přidávám ještě doplňující fotografie těchto hodinek. Dnes se udělalo po delší době pěkně a tak byla ideální doba něco pořídit. Foceno zrcadlovkou, tak snad je to koukatelné :-) 1. 2. 3. 4. Upraveno 17. srpna 2011 uživatelem kozaa
Milhausekkk Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Ahoj, jsem tady úplně nový a momentálně tady už pár dnů hltám příspěvky .... já před týdnem dostal stejné hodinky, jen jiné barevné provedení...Casio EF 547D-1A1Mám z nich obrovskou radost a to mi stačí, neřeším to, že jsem se tady dozvěděl, že je to masovka, levné hodinky ..atd. Pro mě jsou super a to je hlavní Jdu hltat zdejší informace a velmi často i vtipné komentáře, ahoj:P
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se