maccin Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Seiko jsem moc nemusel, ani nevím proč, ale začínají se mi poslední dobou nějak líbit, asi jedny pořídím.
fendelik Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 netreba hned sublimovat kolego, to nebolo myslene v zlom. skor som mieril na to, ze Helmet je tak specificky model hodiniek a Pacino tak specificky herec, ze ta informacia sa pred tebou musela skryvat no a pokial si tu nieco viacej precitas tak zistis, ze ja som ten posledny "typek co tu slinta nad bondovkami" ....aj ked na druhej strane, mam aj 6105, aj 6309ky.. no sam neviem a ten film rozhodne absolvuj, toz ked uz mas tie hodinky to by naozaj nebolo ono Skrývala, skrývala . Dnes už je pozdě, ale jakmile se k tomu dostanu, tak na to kouknu.
fendelik Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ještě jsem si vzpoměl, že jsem nedávno zhlídl "Faster" z roku 2010 a potkal jsem tam taky Seika, jen nevím jaké. Neměl je nikdo jiný než Billy Bob Thornton... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ještě jsem si vzpoměl, že jsem nedávno zhlídl "Faster" z roku 2010 a potkal jsem tam taky Seika, jen nevím jaké. Neměl je nikdo jiný než Billy Bob Thornton... 6309ky este aj s peknym seiko gumakom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se