Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

prosím po dlouhé době zase poradit s výběrem hodinek :)

jsem majitel Archimede arcadia (cerna/stribrna) - a nyní hledám nějaké "digitálky"

rád bych, aby byly mírně outdoorové ve smyslu kompas + předpověď počasí (pokud bude jenom kompas a bude pořádný, tak žádný problém), pokud k tomu bude něco navíc také žádný problém. Rád bych, aby to vypadalo pořád jako hodinky..klidně digitálky, ale prostě mi jde o přehlednost a snadnost čtení (+ trošku design, ale ten je až na posledním místě). Tissot T cosi se mi moc nelíbí, casia (alespon ta, co jsem videl) take moc ne (ale nevidel jsem samozřejmě všechny modely .) Prosím poradit :)

Cenová hranice +-12 000,00

Díky předem všem

Odesláno

promysleno jest :)) samozrejme ze k obleku vemu spis archimedy, ale jsou proste rychlosituace, kdy se musim rychle dostat do obleku a udelat ze sebe kravataka, a pokud zrovna nekde budu, tak asi tezko dohonim archimedy :) kompas vyzaduju :)) digitalky mi nevadi, ale jsem spise pro konzervativni vzhled

Návštěvník Tada
Odesláno

Při správné volbě řemenu by to ani k obleku nemusela být hrůza, vodotěsné do 200m a kompas taky mají... S cenou se vejdeš.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

takze upresnuji kompas a spol pred zjevem..tzn zapomenme na oblek. tyhle vypadaji dost dobre. tzn menim na outdoor + cas, hlavni je presnost a prehlednost..cenova relace zustava :)

Odesláno (upraveno)

jedine digitalky, ktore posobia pre +/-mna akceptovatelne su SUNNTO Observer....ale k obleku..no ja neviem..

..ale tvoje parametre splnaju s prehladom

Posted Image

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Bylo by lepší pořídit pořádný hodinky a kompas si vzít do kapsičky :) Když tak mi jeden solidní doma leží - vrátil jsem se ke sledování mravenišť a mechu na kmenech stromů, takže pro něj nemám patřičnýho využití...

Odesláno

Samozrejme, ze lepsi by to bylo.. ale 2v1 jsou kompaktnejsi (i kdyz s tou presnosti kompasu treba v aute to bude asi na stiru).

Ty suunta vypadaji dobre :) na ty jeste pohledam nazory a recenze :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...