holenda Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Zdravim vsetkych chronomagov, obraciam sa na vas o radu pri kupe oblekoviek pre brata. Strojcek asi najskor quartz. Cenovy limit je do cca 400eur, ale nevadi aj ked budu aj omnoho lacnejsie. V tomto pripade ide totiz o kupu podla dizajnu. Malo by to byt allblack prevedenie. Zatial som natrafil na par kuskov, ktore zapadaju do jeho vkusu: Citizen AR3015-53E: Je vsak pri nich problem; ich velkost, maju priemer 36mm, co je tesne pod hranicou ktoru hladam. Cena je tiez trochu nad limit. Pozitiva vidim v kvalitnom spracovani a Eco-Drive je mi velmi sympaticky. Police Horizon 12744JSB: Tieto maju priemer 40mm, no odradza ma to, ze je to modna a nie hodinarska znacka. Strojcek je nejaky japonsky Quartz, viac som nenasiel. Ak niekto poznate hodinky podobneho dizajnu, tak prosim napiste. Prip. aky je vas nazor na uvedene POLICE? Dakujem za reakcie
gougy Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 O oblekovkách mám jiné představy, ale pokud něco "all black", vybíral bych namísto Police spíš Skagen (to je aspoň designerská značka) třeba v keramice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nebo nádherné už více oblekovky než to, co jsi postoval - super slim black Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty Citizeny z Tvého výběru jsou fajn, ale imho příliš sportovní.
holenda Odesláno 29. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Moze to byt aj trochu sportovejsie, nie 100% oblekovky, len som nevedel ako spolocne nazvat uvedene hodinky. A malo by to byt na kovovom tahu. TIe skagen su celkom fajn, ale hladam nieco bez bielych indexov na ciferniku.
sy242 Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Není to úplně "celočerné", ale designové jsou:-) Danish Design IQ66Q723 (link k výrobci) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Není to úplně "celočerné", ale designové jsou:-) Danish Design IQ66Q723 (link k výrobci) aaaagh, promiň ale tyhle se mi nelíbí. Ty Skagen jsou fantastický
man1k Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 U mě vedou Citizenky, Jinak krásný črný jsou tyhle Steinharty, sice kopie SeaDwellerů, ale co už http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=259&Sel_ID=9#259
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se