Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam zaujem kupit si nejake hodinky. Rozhodujem sa medzi automatom a quartz.

Automat sa mi paci, je na nom nieco "ine", netreba menit bateriu, avsak bude bezproblemovy hned od kupy rovnako ako quartz.

Viem ze automat ma dennu odchylku cca 15s, to by mi nevadilo, avsak bude mat tuto odchylku bez nejakych servisnych uprav, doladenia.....

Ako je to so spolahlivostou automatu.

Co si myslite o certina ds pilot automatic?

Hodinky ktore sa mi velmi pacia, avsak presahuju moje financne moznosti su tag heuer carrera automatic.

Pripadne poradte kvalitny automat do 15 000

Dakujem za vsetky rady...

Odesláno

Verim, ze na netu najdes i neco lepsiho nez trapne kopie Rolexu typu Sandoz ;)

Zalezi co od toho automatu ocekavas. Mel by sis zuzit okruh pozadavku a hlavne vzdat se ocekavani, ze koupis jedny hodinky, ktere budou splnovat vsechny parametry..treba spolecenske, sportovni, vodeodolne do 200m a aby vydrzely vsechno ;) To je totiz utopie. Na sport si urcite nebudes brat ty same hodinky, jako k obleku a naopak. Pri sportu se potis, pot rozezira kozeny remen a kovovy tah budes mit za chvili jako prase. Takze takove hodinky driv nebo pozdeji nevezmes k obleku, protoze to bude jako pest na oko. A spolecenske hodinky se zase nehodi na sport ani jine drsnejsi zachazeni.

Pokud chces "pilotni" hodinky, mrkni na http://www.kronium.cz/ pripadne koukni i na ebay. Tam si do vyhledavani zadej maximalni cenu jako jsi ochoten dat, co nejvic specifikuj pozdavky a hledej ;) do 15000 mas pomerne slusny vyber. Podival bych se treba na Zena, tam je velky vyber "pilotnich" hodinek. V prpade "potapecskych" a odolnych bych mrknul na MARATHON SAR model 2004 (muj dlouhodoby favorit), pripadne pokud nechces investovat celou castku a chces super hodinky do cca 7500SKK vcetne postovneho, mrkni na pomerne casto diskutovany Seiko Samurai. Moc pekne hodinky za malo penez.

Odesláno

Nezalezi mi vyslovene na odolnosti hodiniek, nechcem prehnanu eleganciu pouzitelnu len k obleku.

Mali by to byt hodinky na bezny den, nahrada za moje doterajsie.

Podmienkou je kozeny remienok / iny na ruke neznesiem /

Viac by ma vsak zaujimal vas nazor na automat ci ma nesklame nebude problemovy a poruchovy......

Doteraz mam totiz skusenost len s hodinkami quartz.

Dakujem

Odesláno

Ja si myslim, ze zklamani nebude, pokud nekoupis nejaky vylozeny smejd :) Je tam akorat nevyhoda mensi presnosti, ale jinak jsem se nesetkal s jedinym problemem. Jak rikam, do 15k je velmi slusny vyber. BTW, Prim Linea te neoslovila, nebo touzis jen po "made in swiss"?

• Po letech...
Odesláno

dle meho nazoru a zkusenosti tak jedine qwartz ,neni nic horsiho nez koupit ne zrovna levne hodinky automaty a a kazdy den je znovu serizovat ,pokud ovsem nebudes s nima spat ,nutno dodat ze pravidelna kontrola take neco stoji

• Hlasovat proti 3
Odesláno

dle meho nazoru a zkusenosti tak jedine qwartz ,neni nic horsiho nez koupit ne zrovna levne hodinky automaty a a kazdy den je znovu serizovat ,pokud ovsem nebudes s nima spat ,nutno dodat ze pravidelna kontrola take neco stoji

Hele rekord :D Pet let starej kostlivec :D

• Dát hlas 1
Odesláno

Qwartz? :sad01_anim:

Odesláno

...do 15k je velmi slusny vyber. BTW, Prim Linea te neoslovila?

Vůbec jsem si nevšiml,že je to vyhrabané z archívu.Už jsem hned s napětím kontroloval,jestli v souvislosti se zítřejším otevřením obchodu nepřehodnotili ceny.Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...