Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vypadá to na fejky. Index u datumovýho okýnka je přilepený k rámečku, má tam být mezera, jedničky na lunetě vypadají divně, na originálech je to víc zařízlý.

Odesláno

Ja myslim, ze nejsou. Prodejci jsem cca pred 14 dny psal, ze bych mel zajem a on navrhnul platbu prevodem a nebo Western Union. Kdyz jsem mu v odpovedi navrhnul paypal a nebo, ze bych do Cardiffu priletel, tak uz neodpovedel - evidentne to uplne OK nebude ;)

Odesláno

Vypadá to na fejky. Index u datumovýho okýnka je přilepený k rámečku, má tam být mezera, jedničky na lunetě vypadají divně, na originálech je to víc zařízlý.

index u datumu je menší od výroby...hodinky bych řekl jsou dle všech znaků v pořádku..otázkou je jestli je prodejce podvodník..s tím se dá těžko radit..:crying_anim:

Odesláno

index u datumu je menší od výroby...hodinky bych řekl jsou dle všech znaků v pořádku..otázkou je jestli je prodejce podvodník..s tím se dá těžko radit..:crying_anim:

Obrázek řekne víc

Index detail

post-59-019870000 1312533775.jpg

Jednicky detail

post-59-088341700 1312533782.jpg

Za mě jasný faky, když přidám info od spajdyho. Jak je požadovaná platba Western Union do civilizovaný země, tak to vždycky sm.dí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...