fazer Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Objevil jsem další přírustek do rodiny "protreků", už jste s nimi měl někdo tu čest? Na první pohled se funkčně podobají modelu PRW-1500. Celkem ale mrzí ten malý a hrubý ukazatel průběhu tlaku/výšky, ten jde od dob PRG-40/80 co se týče velikosti a rozlišení bohužel k horšímu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dr.Watson Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Tohle není fér... Aale co, stejně se mi líbějí moje Pathfingery nejvíc K věci-mně se ten malý graf líbí a naprosto vyhovuje. Teď jsem zkoušel spočítat sloupečky mohlo by jich být tak dvacet. Akorát nemají ten graf vedle (sinusida), tak u toho nevím ale myslím, že pro odhad vývoje tlaku/výšky to postačuje. Pro přesné odečítání jsou hodinky stejně nevhodné. Zvlášť v tomhle počasí kdy tlak lítá jak pojišťovák pro dušičky... No a hrubý je ten graf podle nastavení frekvence měření. Když o tom teď přemýšlím asi by mi vadil opak, takto je na displayi velkými digity měřená hodnota, čas i vývoj v tom malém grafu. To mi přijde akorát, když třebas výškoměr nechám vysvícený a jsem ufuněnej a rozklepanej, zaostřím akorát na to největší. Zase je pravda, že 40/80 jsem neviděl. Tedy na ruce. Na obrázku mi připadají ergonomické všechny.
fazer Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Jaký maš pathfindery? Pokud mluvíš o pathfinderech tak předpokládám že si je nekoupil u nás. Pokud jde počet sloupečků na tom grafu, tak bych to viděl tak 10, což je při dvouhodinovým intervalu měření tlaku 20-ti hodinový záznam, to celkem jde. Pro porovnání PRG-80 má sloupečků 16. Já osobně větší a podrobnější graf vítám, ikdyž je, jak píšeš, důležitější mít číselný údaj přehledný a dobře vyditelný, což tady na těch PRW-2500 se zá, že je. Docela bych chtěl vidět porovnání velikosti tohoto modelu s PRW-1500 vedle sebe.
Dr.Watson Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Počet nějak tak bude, čtvrtka grafu je slepá. Minulý týden jak lítal tlak to bylo coby slepicím nasypal zobu. Každá tečka jinde a docela viditelně to mělo problémy vejít se do čtverečkovaného prostoru. Koupené v Obamových státech, vyjdou laciněji PAG-240B-2 .Ale ony ty Protreky jsou celkem to samé, jak jsem koukal při výběru, jenom trošku barevnější. Já chtěl nejásavé abych kance nepoplašil... Ale ne, věřím, že je to hodně o zvyku. Já větší graf nepoužíval nikdy, tak mi přijde dobrý tento. Nadruhou stranu pokud by měření teploty nechali u kompasu, bylo by pro grafy jak u výšky tak u tlaku více místa. Teplotu beru jako provokaci, protože to stejně neměří nic pořádně když se nenechají půl hodiny odležet. Jinak velké překvapení, že sedí skvěle i na mé antikulturistické ruce, jsou lehčí, než by jeden čekal. A podle mých zkoušek dobře drží kalibraci za rozumných podmínek. Nerozumnými podmínkami myslím ty lijákové převaly minulý týden. Abych nemátl-první slejvák určily bezpečně, ale potom šel tlak nahoru aji domácí barometr to ukazoval, že prej slunce slunce a vona voda voda Jenže letos jsou to poklesy které cítím i já bez nabouchnutého senzorku na nose. Ještě k výběru-jsem takovej Skrblík, tak jsem volil PAG, protože mi přišly nejlépe obsazené za nejlepší cenu a JMENUJÍ se. Mají robustnost, zdá se i pevnost a příjemné nošení. Oni dělají ještě pár levnějších altimetrů ale to mi přijde jako kočkopes mezi Edifice a outdoorem.
fazer Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) Dokonce se v Japonku dělají v provedení titan se safírovým sklem, cena bude ovšem poněkud vyšší, neco jako u modelu PRX-2000. P.S. PRG/PAG-240 jsou velice pěkný, taky je to nástupce legendárních PRG-40. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem fazer
Jeremy Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 PRW-1500 rules! I barevná kombinace je lepčí u 1500, i displej je víc military, než tady u těch pouťáků!
Jeremy Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 už se daj koupit na eBay, za 450 dolarů, "pre-sale"
fazer Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 co jsem se tak zatím díval, nikde jsem je naživo neviděl, aby se daly porovnat třeba právě s prw-1500. Ale je pravda, že display se mě taky víc líbí u 1500.
lord_killer Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Souhlasím, displej se mi také líbí více u PRW-1500, ale ty vlnky se dají trvale vypnout a u mne rozhodla novější a údajně přesnější technologie. Navíc jsem vybral oku lahodící barevnou variantu PRW-2500T-7, viz zde.
fazer Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Vypadají fakt pěkně a když je vyplej graf přílivu, tak jim to sluší mnohem víc. To že mjí být přesnější si někde četl nebo testoval? Jakou verzi modulu vůbec mají?
Fred416 Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Dobrý deň, má niekto za úplatu návod na PRW 2500 ? milos.cesnek@gmail.com
fazer Odesláno 17. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Předpokládám že anglická verze ti nevyhovuje? Pokud ano, tak na stránkách výrobce je v sekci podpora-manuály.... ke stažení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se