jirkab Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Dobrý den, mám prosbu a nevím, co se mi v hodinkách děje. Ve čtvrtek 4.8.2011 jsem koupil své první automaty Zeppelin 7656 se strojkem Miyita 821A a děje se to, že každý den po cca 8 až 12 hodinách nošení se mi velice rychle roztočí to velké kyvadlo (asi setrvačník) vzadu a to takovou rychlostí, že se mi rozvibrují celé hodinky. Je to velice rychlé a trvá to asi 10 vteřin, poté se to celé zastaví a hodinky vůbec nejdou, musím je ručně párkrát natáhnout, jsou úplně nenatažené. Nemám s automatama žádné zkušenosti a bylo mi doporučeno kolegou toto fórum. Doufám, že dotaz není blbě formulován a že se najde někdo, kdo řekne co se mi to v hodinkách děje a poradí, jestli nedělám něco špatně a nebo je mám reklamovat. Předem děkuji, Jirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Dobrý den, mám prosbu a nevím, co se mi v hodinkách děje. Ve čtvrtek 4.8.2011 jsem koupil své první automaty Zeppelin 7656 se strojkem Miyita 821A a děje se to, že každý den po cca 8 až 12 hodinách nošení se mi velice rychle roztočí to velké kyvadlo (asi setrvačník) vzadu a to takovou rychlostí, že se mi rozvibrují celé hodinky. Je to velice rychlé a trvá to asi 10 vteřin, poté se to celé zastaví a hodinky vůbec nejdou, musím je ručně párkrát natáhnout, jsou úplně nenatažené. Nemám s automatama žádné zkušenosti a bylo mi doporučeno kolegou toto fórum. Doufám, že dotaz není blbě formulován a že se najde někdo, kdo řekne co se mi to v hodinkách děje a poradí, jestli nedělám něco špatně a nebo je mám reklamovat. Předem děkuji, Jirka. Podle všeho není v pořádku odlučovač samonátahu a síla smrštěné pružiny se nějak přes něj vrátí zpět do rotoru. Každopádně je to zralé na servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkab Odesláno 8. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Podle všeho není v pořádku odlučovač samonátahu a síla smrštěné pružiny se nějak přes něj vrátí zpět do rotoru. Každopádně je to zralé na servis. Ahoj a díky, nosím je teprve 4 dny, není šance že to samo přestane? To mě docela štve, nové a rovnou do servisu. Jinak moc děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 já bych to radši šel reklamovat - čím dříve, tím lépe...holt někdy má člověk smůlu na blbý kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkab Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Tak nakonec hodinky šli do servisu. Asi po 10dnech mi odpadlo i sklíčko. Při tomto jsem nahlásil a popsal i závadu s roztočením setrvačníku. Strojek mi bude vyměněn. Dnes si mám hodinky vyzvednout. Musím uznat, že jednání majitele firmy (myslím že hodinářství se jmenuje HODINÁŘSTVÍ V PŘEMYSLOVSKÉ) je super a reklamace proběhla bez problému. Z hodinek jsem trochu zklamán, ale nic méně je to jen výrobek a doufám, že s nimi budu už dále spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se