JohnDoeX Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Skvělý obchod. Rychlé zaslání. Přesně podle popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Potvrzuji, dnes jsem obdržel kovový tah, skoro až do domu. Díky ( kdyby se takto choval na tomto foru každý ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 takisto skvely a este raz sa ospravedlnujem za meskanie platby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Rychlost, Ochota, Spolehlivost, Perfektní stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Tak já vzal od Šímy krásné Davosy.Uznávám,že jeho chvalozpěvy dokonale seděly a celý obchod,rychlost,informace a solidnost nejsou v dnešní době vůbec obvyklé.Děkuji za dobrý obchod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník balletdancer Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 mohl by mi nekdo poslat SZ s nickem toho Simy? nebo web s nabidkou remenu? dekuji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 V 13. 9. 2011 v 8:43, 'balletdancer' napsal: mohl by mi nekdo poslat SZ s nickem toho Simy? nebo web s nabidkou remenu? dekuji Ahoj poslal jsem Ti kontakt do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Děkuji za parádní tah.Odeslán hned po zamluvení.Díky Šímo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se