diver60 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Asi to sem nepatří ale maji mit Seiko-Quarzuhrwerk http://www.militaeruhren.de/de/Poseidon-Taucher/Poseidon-Taucheruhr-P10072-Pro-500m-schwarz::386.html neni to prave Seiko ale stroj by tam měl být a zajímalo by mě jaký. Zkoušel jsem stahnout fotku a zvětšit abych rozluštil napis dole na ciferníku. Začíná to na JAPAN ale dal jsem to nerozluštil. Taky by tam mohli napsat co je tam za kalibr. Jinak těsnost garantují podle DIN 8310 tak by to mohlo byt dobre ne? obzvlast ta cena je primo neodolatelna nehlede na to ze mám rád té velrybky s trojzubcem mají i 1000m vezi a trochu mi připomínají MM (provedením lunety tím jak je krytá) řekl bych MM pro chudé http://www.militaeruhren.de/de/Poseidon-Taucher/Poseidon-Taucheruhr-P10110-Heliumventil-1000m-schwarz::390.html
diver60 Odesláno 10. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 500M Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
diver60 Odesláno 10. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 1000M Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
diver60 Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Tak už jsem to vyguglil, měl by tam byt S.EPSON VX43E ale jak jsem se koukal do toho datenblatu tak tam neni ani žádnej kamen a s přesností +-20s za měsíc taky nic moc. No tak jsou to hodinky do roboty.vx43e.pdf
Solverino Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 ty mě nelíbit mě líbit moc SKX779K3 objednat z Kitaje a teď čekat
diver60 Odesláno 24. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 No rikam ze to neni prave seiko - proste hodinky do prace. Jeste k te presnosti kalibru Seiko Epson, asi je to sunt ja se v tom nevyznam ale jak jsem se dival tak v MM tuna udavaji presnost +15s za mesic tak zas takovy rozdil to nebude.Moje SKX delaji za 16 dnu +60s coz vychazi za den +3,75s. Takze steluju jednou za 16dnu ve 20:00 rychlym pohybem minutovky v protismeru no a pak to srovnam a je to. Ale to jsou automaty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se