vraby Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Žádná novinka,ale pochlubím se.Hodinky jsem sehnal pro kolegu.Titanová verze.Zatím spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Pěkná klasika a profi fotky. Dost dobrý
vraby Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Dík,no snažím se,ale do profi to má hodně daleko.
long Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Dík,no snažím se,ale do profi to má hodně daleko. Dobré hodinky !!! Já jsem je měl taky, ale neměly tak ojeté šroubky jako ty tvoje . Sorry neměl jsi jet na takové makro. Standartně jsem je draho koupil a tady levně prodal. Taky klasika.
vraby Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) šroubky to je snad to nejmenší,jinak hodinky v bezva stavu.jestli k tomu bude chtít kolega adaptér tak to ty šroubky budou teprve vypadat. Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem vraby
long Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 šroubky to je snad to nejmenší,jinak hodinky v bezva stavu.jestli k tomu bude chtít kolega adaptér tak to ty šroubky budou teprve vypadat. Dá da da, na léto jsou super a suchozemec vypadá jako potápěč.
vraby Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 adapter,oplatí se a nebo nechat jen na gumě? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marhys Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Já bych adaptér pořídil, přeci jen svoboda pro změny na co upoutat tak hezký stroj.
vraby Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Adaptér na hodinkách a teď ještě nějaký 24mm řemen,nemáte někdo dobrej tip? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) co říkáte třeba na tenhle řemen? nebo něco černého s prošitím k té ručce,ale oranž to není. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem vraby
vraby Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) neválí se někomu doma totok? Nylon 24mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem vraby
vraby Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 na jiném řemenu to bude jiné kafe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 6. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Řemen nasazen a v pozdních hodinách vyfocen,je to tróchen tmavé.Myslím dobrá změna místo gumy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marhys Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Já myslím, že jim ten řemen prospěl. Na té origo gumě se mi moc nelíbí. Ale jinej to může vidět zase úplně jinak
bedja Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 ..ten nylon jim fakt prospěl.. kdes ho kupoval..?
vraby Odesláno 7. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Většinou nakupuji ZDE ale nebyl tak jsem první nákup uskutečnil TADY..
vraby Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Citizen tuning - adapter + řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Většinou nakupuji ZDE ale nebyl tak jsem první nákup uskutečnil TADY.. ..diky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se