Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

moc pěkný, miluju to spojení s meshem :) Já bych do nich ale nešel, je to automat a ten už mi nesmí přes práh, to bych s nimi vzteky někam šlahnul.....buď manuál, nebo quartz.

Ale vypadaj parádně ! Lepší, než s černým/modrým cifrem. A sednou Ti moc pěkně !

Odesláno

U dusaka chteli za tyto 115 000. Ve zline po sleve 74800...

Nepomýlili sa u Dušáka?

pretože to je cena za chronograf, čo Ti povedali ( 4740 EUR )

"Tvoj" model stojí 3520 EUR

Odesláno

moc pěkný, miluju to spojení s meshem :) Já bych do nich ale nešel, je to automat a ten už mi nesmí přes práh, to bych s nimi vzteky někam šlahnul.....buď manuál, nebo quartz.

Ale vypadaj parádně ! Lepší, než s černým/modrým cifrem. A sednou Ti moc pěkně !

Gili ale automaty....musíš nosit...když se blýskají v trezoru tak potom nejdou..:sad01_anim: :D:D

Odesláno

Nepomýlili sa u Dušáka?

pretože to je cena za chronograf, čo Ti povedali ( 4740 EUR )

"Tvoj" model stojí 3520 EUR

byls rychlejší...měl jsem to na jazyku..v Blavě mě Chrona slevily na 4450e...

Odesláno

Gili ale automaty....musíš nosit...když se blýskají v trezoru tak potom nejdou..:sad01_anim: :D:D

Já je nosil. ALe doma prostě hodinky nenosím - a protože pracuju turnusově, tož se stane, že se mi hodinky třeba 3 dny nedostanou na ruku (trezor fakt ne-e). A proto jsem z automatů vyléčenej....manuál natáhnu, o baterku se starat nemusím....ale abych kvedlal hodinkama, aby se nezastavily, na to se můžu z vysoka......

Prostě v tomhle mám jasno :lol:

Odesláno

gilius - ale automaty můžeš taky natáhnout, tak v čem je pes zakopán?

ale abych kvedlal hodinkama, aby se nezastavily, na to se můžu z vysoka......

Jasně, je to jen o pocitu......můj je takovejhle.....

Odesláno

Já je nosil. ALe doma prostě hodinky nenosím - a protože pracuju turnusově, tož se stane, že se mi hodinky třeba 3 dny nedostanou na ruku (trezor fakt ne-e). A proto jsem z automatů vyléčenej....manuál natáhnu, o baterku se starat nemusím....ale abych kvedlal hodinkama, aby se nezastavily, na to se můžu z vysoka......

Prostě v tomhle mám jasno :lol:

tak každé má něco...quartzky se taky zastaví....jednou... :D

Odesláno

tak každé má něco...quartzky se taky zastaví....jednou... :D

však jo...je to o chuti, pocit...nátuře a chtění.....když se zastaví quartzky, vyměním baterku a jede se dál. Jak píšu...pro mne už jen baterkáče, nebo manuál ( se zavřenýma očima )...... :)

Odesláno

Gratulujem... ale nezavidim :) mne SOH ako jediny model od beciek proste nejako nesedi...

som ale rad ze su take oblubene, rozrastajuci klub SOHkarov robi becku super reklamu :)

Odesláno

Z chtění SOH jsem taky vystřízlivěl, modrý na meshi se mi moc líbili, přes jejich pěkné zpracování jsou to dobře obalené ety 2824 za hodně. Rozhodl jsem se vyčkat na jiné tik ťaky...

Odesláno

Z chtění SOH jsem taky vystřízlivěl, modrý na meshi se mi moc líbili, přes jejich pěkné zpracování jsou to dobře obalené ety 2824 za hodně. Rozhodl jsem se vyčkat na jiné tik ťaky...

Kdo rika ze se plati jen za strojek :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

přes jejich pěkné zpracování jsou to dobře obalené ety 2824 za hodně

....:crying_anim02:....viz. Kdo rika ze se plati jen za strojek :)

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

...na druhej strane - vela inhouse strojkov su len minimalne modifikovane ety....

a vraj tie modifikacie, resp. skor dokoncovacky, ktore robi breitling na etach, su velmi vyrazne

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...