Gilius Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 moc pěkný, miluju to spojení s meshem Já bych do nich ale nešel, je to automat a ten už mi nesmí přes práh, to bych s nimi vzteky někam šlahnul.....buď manuál, nebo quartz.Ale vypadaj parádně ! Lepší, než s černým/modrým cifrem. A sednou Ti moc pěkně !
koveras Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Gratulujem k hodinkám, ale tá cena už začína byť šialená. Som zvedavý kam až B vyženie cenu tej Ety. 115 tisíc za SOH sa mi fakt zdá už trošku moc.
Kasper Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 U dusaka chteli za tyto 115 000. Ve zline po sleve 74800... Nepomýlili sa u Dušáka? pretože to je cena za chronograf, čo Ti povedali ( 4740 EUR ) "Tvoj" model stojí 3520 EUR
igor261069 Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 u dušáka stojí 118tis soh v chronu a o ceně při platbě v hotovosti jsou dát slevu, to stejné carollinum.
bedja Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 moc pěkný, miluju to spojení s meshem Já bych do nich ale nešel, je to automat a ten už mi nesmí přes práh, to bych s nimi vzteky někam šlahnul.....buď manuál, nebo quartz. Ale vypadaj parádně ! Lepší, než s černým/modrým cifrem. A sednou Ti moc pěkně ! Gili ale automaty....musíš nosit...když se blýskají v trezoru tak potom nejdou.. :D
bedja Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Nepomýlili sa u Dušáka? pretože to je cena za chronograf, čo Ti povedali ( 4740 EUR ) "Tvoj" model stojí 3520 EUR byls rychlejší...měl jsem to na jazyku..v Blavě mě Chrona slevily na 4450e...
Gilius Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Gili ale automaty....musíš nosit...když se blýskají v trezoru tak potom nejdou.. :D Já je nosil. ALe doma prostě hodinky nenosím - a protože pracuju turnusově, tož se stane, že se mi hodinky třeba 3 dny nedostanou na ruku (trezor fakt ne-e). A proto jsem z automatů vyléčenej....manuál natáhnu, o baterku se starat nemusím....ale abych kvedlal hodinkama, aby se nezastavily, na to se můžu z vysoka...... Prostě v tomhle mám jasno
igor261069 Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 gilius - ale automaty můžeš taky natáhnout, tak v čem je pes zakopán?
Gilius Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 gilius - ale automaty můžeš taky natáhnout, tak v čem je pes zakopán? ale abych kvedlal hodinkama, aby se nezastavily, na to se můžu z vysoka...... Jasně, je to jen o pocitu......můj je takovejhle.....
bedja Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Já je nosil. ALe doma prostě hodinky nenosím - a protože pracuju turnusově, tož se stane, že se mi hodinky třeba 3 dny nedostanou na ruku (trezor fakt ne-e). A proto jsem z automatů vyléčenej....manuál natáhnu, o baterku se starat nemusím....ale abych kvedlal hodinkama, aby se nezastavily, na to se můžu z vysoka...... Prostě v tomhle mám jasno tak každé má něco...quartzky se taky zastaví....jednou...
Gilius Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 tak každé má něco...quartzky se taky zastaví....jednou... však jo...je to o chuti, pocit...nátuře a chtění.....když se zastaví quartzky, vyměním baterku a jede se dál. Jak píšu...pro mne už jen baterkáče, nebo manuál ( se zavřenýma očima )......
little_w Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 K velkým ženám patří velké hodinky. tak to nevim, jestli vzridim. muze to vyznit i... kontraproduktivne
vrcan Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Gratulujem... ale nezavidim mne SOH ako jediny model od beciek proste nejako nesedi... som ale rad ze su take oblubene, rozrastajuci klub SOHkarov robi becku super reklamu
lastam Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Z chtění SOH jsem taky vystřízlivěl, modrý na meshi se mi moc líbili, přes jejich pěkné zpracování jsou to dobře obalené ety 2824 za hodně. Rozhodl jsem se vyčkat na jiné tik ťaky...
Yubari Odesláno 20. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Z chtění SOH jsem taky vystřízlivěl, modrý na meshi se mi moc líbili, přes jejich pěkné zpracování jsou to dobře obalené ety 2824 za hodně. Rozhodl jsem se vyčkat na jiné tik ťaky... Kdo rika ze se plati jen za strojek 1 1
bedja Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) přes jejich pěkné zpracování jsou to dobře obalené ety 2824 za hodně ........viz. Kdo rika ze se plati jen za strojek Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem bedja
vrcan Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 ...na druhej strane - vela inhouse strojkov su len minimalne modifikovane ety.... a vraj tie modifikacie, resp. skor dokoncovacky, ktore robi breitling na etach, su velmi vyrazne
Andrej888 Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Som zaciatocník a strasne tužim po breitlingoch najradsej nejake pouzite v dobrom stave za dobru cenu. Ponuknite ak mate nieco: Dakujem. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se