Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsem se poprvé připojil na toto fórum tak jsem zrovna kupoval Dugeny Alpha 3 a smál se vláknu, kde řešíte, jak dlouho vám vydřželi hodinky po tom, co jste se připojili k tomuto fóru.

Už se nesměju! :blowup:

Po 4 měsících jsem koupil ve Zlínském zlatnictví nové hodinky. Tentokrát Breitlingy. Vybral jsem černou lunetu a stříbrný ciferník, moc jsem jich neviděl...

Snad se budou líbit. Včera přišly takže jsem je zatim nesl jen na zkrácení tahu a na ruce sedí skvěle.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Moc hezké. O Heritage jsem taky svého času uvažoval. Jaké máš zápěstí ? Já měl strach z těch 46 mm ...

Samozřejmě gratuluji a ať slouží. Jsou prostě :speak_cool:

Odesláno

DIky moc :)

PRosimte zapesti mam relativne male na to ze jsem fakt hora chlapa. Je mi 22 a pres to vsecko mi celkem padnou (jak rikaj lidi) Ale bal jsem se dost, aby mi byly OK:suicide_anim:

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Gratuluju-jsou moc pěkný,viděl jsem je naživo když jsem si před měsícem kupoval Omegy PO a porovnával jsem je.

Lukin_ova- a zrovna ty ses bál velikosti?dyť PO jsou menší o půl milimetru :D

Odesláno

DIky moc :)

PRosimte zapesti mam relativne male na to ze jsem fakt hora chlapa. Je mi 22 a pres to vsecko mi celkem padnou (jak rikaj lidi) Ale bal jsem se dost, aby mi byly OK:suicide_anim:

A malé je kolik ? Já mám asi 17,5 - 18 a prý bych je mel velké ...

Odesláno

Lukine, to je potřena u každých hodinek zkusit bo samotný rozměr ti poví prd. Přítule má asi těch 18cm zápěstí a kdyby jí někdo řekl, že pro ní budou nositelný 46mm, tak by mu řekla, že se zbláznil. A pak si zkusila farářskýho Glyciny 17 a čučela jak puk, že v poho. pouzdro a nožky konkrétního kusu udělají moc.

Moje PO 45 na gumě nechtěla sundat z ruky :)

Takže vyzkusit a ... ;)

Odesláno

...pro mě nej Breitlingy poslední doby..mám na ně silný zálusk a chtěl jsem je tak za rok kupovat..jelikož už teď mám neplánovaně Steelfishe a Chronomaty..tak to asi bude dřív..:rolleyes:

Tyto konkrétně jsem měl ve Zlíně na ruce a je to pro mě barevně jediná volba s tím, že jedině v provedení Chrono..!! A ty mají skladem v Bratislavě..včera jsem je měl na pařátě..

lámaly mě i cenou..tak to možná dopadne..když některé svoje prodám.. :)

Gratuluju a ať dobře slouží..:clap:

Odesláno

ještě...technická...proč jsi je kupoval zrovna ve Zlíně..? a to ji je poslaly..?

U dusaka chteli za tyto 115 000. Ve zline po sleve 74800...

• Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Když jsem se poprvé připojil na toto fórum tak jsem zrovna kupoval Dugeny Alpha 3 a smál se vláknu, kde řešíte, jak dlouho vám vydřželi hodinky po tom, co jste se připojili k tomuto fóru.

Už se nesměju! :blowup:

Po 4 měsících jsem koupil ve Zlínském zlatnictví nové hodinky. Tentokrát Breitlingy. Vybral jsem černou lunetu a stříbrný ciferník, moc jsem jich neviděl...

Snad se budou líbit. Včera přišly takže jsem je zatim nesl jen na zkrácení tahu a na ruce sedí skvěle.

GRATULUJI.PĚKNÉ HODINKY.MK :cheers:

Upraveno uživatelem jktibet
Odesláno

tak tak... moje druha polovicka a Invicta Corduba, 52mm bez korunky! (fotku sem nevkladam primo, uz jsem ji tady daval asi petkrat.)

K velkým ženám patří velké hodinky. :worried_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...