lukin_ova Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Asi to tu už někde je a já to nenašel. Ale kdyby náhodou ne, tak by to měly být doporučené plánované ceny pro nové PO. Mělo by to být ve švýcarských francích. Třeba to bude někoho zajímat. Sorry za kvalitu .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 u těch modrejch liquidmetalů se s cenou asi pěkně posrali!!!!
Jarett Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Cena je lehce vyšší než jsem čekal, hlavně u titanových modelů ... no a Omega s tím staví na roveň Rolexu, kde si asi přeje být ... ovšem jestli se budou hodinky v této ceně prodávat ? Uvidíme
tomas23 Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Zdravim vsechny, dnes jsem si osahal nove PO v Cardiffu. Jsou tlustsi, spona je kratsi, celkove pusobi mohutneji. Ze spodu je pekna podivana na strojek, ktery ma Si 14. Keramicka luneta je takova do seda... Rekl bych, ze je to cekove posun zpet (hodnotim dezign), ale je to subjektivni... Fotky jsou lepsi, nez skutecnost... Cena je 3680 ?. Starsi model stoji 2670 ?, takze az takovy rozdil to neni, vzhledem k pouzite technice. Da se dostat i na 15 % slevu, ale chce to stesti.Jeste: 42 mm pusobi strasne smesne. Dela to ta tlostka, takze pripadaji k uvahu pouze 45, 5 mm. Volnym okem bych typoval, ze novy model je tak o 1|3 silnejsi. Ale rekl bych, ze paradoxsne novy model sedi na ruce lip, nez ten stary. Je to zpusobeno mene ostrejsimi hranami? Nebo, zdalo se mi, ze hodky byli mezi 12 a 6, kde konci pouzdro - ty nozicky kde se napojuji stezejky, kratsi.. Je vsak potreba si je vyzkouset. Nejak se ted zacinam divat po speedech na kuzi, pusobi tak vyvazeneji... Nove PO me proste nechytily za srdce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se