mbaud Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Přátelé,rád bych si vyslechl Váš názor. Již delší dobu uvažuji o nějakém vintage Omega kousku v lepším stavu. A tak když jsem hledal co je kde a za kolik, tak jsem narazil na ebay na tyto Omega Genéve ve velmi pěkném stavu. Manuální nátah, kalibr 613, ciferník vypadá zachovale, sklíčko není poškrábané. No skoro podle mých představ. Ale úplně si nejsem jistý tvarem toho pouzdra a tak pořád stále přemýšlím a nemůžu se rozhodnout. Tak bych si rád vyslechl cizí názor. 1
Návštěvník Tada Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 No, kulaté pouzdro je klasika... Tyhle jiné tvary pouzdra nejsou tak populární, což se odráží v nižší ceně. Kdybych já měl vzít kousek s nějakým takovým atypickým tvarem, šel bych spíš do Constelation chronometrů... 1
mbaud Odesláno 16. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 V 16. 8. 2011 v 21:03, 'Tada' napsal: No, kulaté pouzdro je klasika... Tyhle jiné tvary pouzdra nejsou tak populární, což se odráží v nižší ceně. Kdybych já měl vzít kousek s nějakým takovým atypickým tvarem, šel bych spíš do Constelation chronometrů... právě no, cena je docela přiznivá, já si řikal že jsou tam docela dlouho že je nikdo nechce , dík za názor
Návštěvník Tada Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Já bych se asi neudržel a připlatil si za model s nějakým lepším strojkem, takový vintage chronometr, to je hned iné kafe. Ale ta cena no.
Jay Doll Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Jsou v pěkném stavu a mají neotřelý design pouzdra, takže za mě máš zelenou
mbaud Odesláno 17. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 V 16. 8. 2011 v 21:15, 'Tada' napsal: Já bych se asi neudržel a připlatil si za model s nějakým lepším strojkem, takový vintage chronometr, to je hned iné kafe. Ale ta cena no. No on shodou náhod ten samí prodejce jedny certifikovaný nabízí s kalibrem 352, ale ty už mají opravdu takovu patinu.
Návštěvník Tada Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 To záleží na tobě, jak se s patinou umíš vnitřně srovnat
skalis Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 V 17. 8. 2011 v 18:28, 'mbaud' napsal: No on shodou náhod ten samí prodejce jedny certifikovaný nabízí s kalibrem 352, ale ty už mají opravdu takovu patinu. To jsou moc hezky hodinky. A k ciselniku dodam, ze vetsina Constellationu, co se prodavaji na Ebay a patinu nemaji, jsou s ciselnikama po pretisku .
brett Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 V 17. 8. 2011 v 18:28, 'mbaud' napsal: No on shodou náhod ten samí prodejce jedny certifikovaný nabízí s kalibrem 352, ale ty už mají opravdu takovu patinu. Domnívám se, že certifikace u vintážních hodinek má význam už jen toho nápisu na ciferníku. Nevyváženě působí ty nové ručičky se silnou patinou ciferníku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se