Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer páni, dostal som ponuku na kúpu Tag Heuer Carrera, predávajúci samozrejme tvrdí, že sú originálne... Veľmi by mi pomohlo, keby ste sa skúsili pozrieť na tie fotky odborným okom, či nenájdete niečo podozrivé... Zároveň sa ospravedlňujem za kvalitu fotiek, poslal mi ich predávajúci. Dopredu ďakujem.

Posted Image

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Prodávající má ... jak to říct a neurazit ... špinavý pazoury, "jakýsi hodinky" a smysl pro humor? :shit: :tired:

(ale pokud ho osobně neznáš, za podobný "doklad" bych si od něj hodinky rozhodně nekoupil...)

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno (upraveno)

Postuduj dokladne toto:

http://forums.watchuseek.com/f25/how-identify-fake-caliber-16-movement-370145.html

a potom nech ti predavajuci posle lepsie fotky, hlavne kalibru. To umiestnenie Cote de Geneve (Geneve stripe) byva pri Calibre 16 dost specificke a lahko rozpoznatelne. (centrovanie celeho pasiku na stred pri originaloch, vs centrovanie hrany medzi dvoma pasikmi na stred na fejkoch...

Jemny naznak spravne centrovaneho pasiku na tej jednej foto vidim, ale nie je to ani na 50%, je to proste zla fotka...

Este jedna vec, logo Tag Heuer na ciferniku musi byt plasticke, t.j. kus vygravirovaneho kovu, z fotky to nie je zasa zrejme, ale tu naopak mam pocit, ze je len natlacene (z fotky).

Jednou vetou, potrebujes minimalne lepsie fotky.

Upraveno uživatelem TomAnt
  • Dát hlas 1
Odesláno

Radek124: Tiež som si všimol :D Ale ako to častokrát býva, dáva dobrú cenu, prirodzene je mi to podozrivé, preto sa pýtam tu...

TomAnt: Presne takéto niečo som mal na mysli, ďakujem za odkaz. Predtým ich pôjdem obzrieť osobne, a všetky takéto detaily mi pomôžu.

Skúšal som aj googliť číslo, ktoré je vzadu na hodinkách - CV2A11 EEP8065, ale nenašlo to absolútne nič... V predajni Tag Heuer by vedeli potvrdiť originalitu podľa pohľadu, prípadne nejakého čísla?

Odesláno (upraveno)

Sakra, pitomej časovej limit... u Mathewa máš luxusní fotky originálu, tady máš "oficiální fake" (omlouvám se za vodotisk odkazující na zdroj těch krámů - už tam byl) - ať víš kde hledat rozdíly...

post-18308-033219300 1313785655.jpg

...což samozřejmě nic nemění na nejnovější módě, dávat k inzerovaným fakům oficiální fotky originálů :axehead:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Radek124: Mathew-ove fotky mi hodne pomôžu, vďaka za link. Neuveriteľné ako sa tie faky podobajú, keby mi kolega vyššie nepovedal o plastickom logu, tak si to ani nevšimnem...

Odesláno

Páni, ešte ak vás môžem poprosiť, čo si myslíte o kúpe hodiniek bez papierov a krabičky? Stáva sa to, že sa to stratí a predávajú sa samotné, alebo je to veľmi podozrivé?

Odesláno

Mne se to v tomto pripade zda podezrele. Tyto hodinky v cernem jsem mel, ta krabicka se jen tak neztrati, je docela velka. A ten napis mi podle te fotky rozhodne plasticky nepripada.

Odesláno

Hlavní co je, tak si nech udělat fotku spodního průhledu, tak aby byl vidět rotor. Ženevský pruh uprostřed musí z boků tečně navazovat na ložisko rotoru.

U neoriginálních hodinek jde ženevský pruh doprostřed.

Odesláno

Tak páni, rotor sedí, logo je vygravírované, je to zlá fotka... Bol som ich dať overiť v dvoch Tag Heuer predajniach (Aupark, Eurovea), v obidvoch boli velmi ochotní, a originalitu potvrdili, tiež mi dali k nahliadnutiu tie, čo mali v predajni, na porovnanie, a bolo všetko v poriadku, takže oddnes som majitelom TH :) Všetkým chcem poďakovať za pomoc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...