Návštěvník admira Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 This timepiece will be a Limited Edition of 1000 pieces worldwide. MODEL: REGGATTARE VINTAGE BRONZE MOVEMENT: 21 JEWELS (MIYOTA) AUTOMATIC CASE: BRONZE, BRUSH FINISH, 44MM EXCLUDING THE CROWN. CROWN: SCREW DOWN CRYSTAL: SAPPHIRE, AR (ANTI REFLECTIVE) COATED INSIDE THE CRYSTAL WATER-RESISTANCE: 5 ATM (APPROX 132FT) STRAP: 24MM LEATHER (BLACK WITH BLACK STITCHING) BOX: ECO PINE VINTAGE STYLE ROLL CASE: CANVAS LIMITED EDITION: 1000 PIECES PRICE: $385.00 USD PLUS $30.00 SHIPPING WORLDWIDE.
Návštěvník admira Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 http://www.magrette.com/the-timepieces-regattare-brass.php
vrcan Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 pam homage mosadzne hodinky ale coskoro budu uz aj v bronze... este dalsia pikoska okrem tej, ze su mosadzne a nie bronzove - sklicko je vraj len mineral, aj ked vyrobca tvrdi ze je to safir.... dost ludi testovalo sklicko pomocou testu kvapiek vody a ine metody... a skutocne to vyzera len na mineral... Co sa mi na nich ale paci, a nie je to tu v popise - to drevo na dynko pod sklickom je nejake specialne novozelandske, 50 tis. rokov stare. Konecne som nasiel na nich nieco zaujimave!
jacob Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 to drevo na dynko pod sklickom je nejake specialne novozelandske, 50 tis. rokov stare. Konecne som nasiel na nich nieco zaujimave! Vypadá trochu jako korek .
Horhe Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 To dřevo bude Kauri. Co se týče toho safíru, tak jsem ho poškrábal moc snadno a taky nevěřím, že to je safír.
vrcan Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 To dřevo bude Kauri. Co se týče toho safíru, tak jsem ho poškrábal moc snadno a taky nevěřím, že to je safír. poskrabal? Fuuha... to ma mrzi... budes to reklamovat? Budes vymienat telo za bronzove, alebo vyuzijes zlavu na ine modely ako ponukol Dion? Ale treba uznat ze za tie peniaze su to krasne hodinky a tesia sa velkej oblube!
Horhe Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Tohle už je dávno pasé. Já měl normální nerez. Ptal jsem se Diona, jestli je to opravdu safír a jeho odpověď zněla, že i safír jde poškrábat. Každopádně mi poslal nový sklo zdarma. Obecně už mám vůči Magrette tak trochu averzi.
Potkan Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Já jsem ho nepoškrábal vůbec..kde je pravda ví asi jenom Dion
vrcan Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Horhe, ja detto, tiez uz mam voci znacke averziu trochu. Ono je to sice velmi zaujimava znacka, malokto robi celogravirovane modely, no ale dva pofiderne detaily na jednych hodinkach je uz moc (mosadz namiesto broznu a mineral namiesto safiru). Tapkane.... smutne praveze je, ze ani sam Dion nevie co tam vlasnte ma za sklo.... tak ako mnohi naleteli ze maju bronz, tak asi Dion uveril nejakemu cinskemu dodavatelovi, ze to sklo je safir
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se