kilosunky Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Nedá mi to aby som sa nepochválil... Asi pred troma dňami mi prišiel z "emériky" Maratac strap, a moje VE-K3 sa stali razom úplne inými hodinkami... Nakoľko majú červené minútové indexy a červenú sekundovku, zvolil som červené prešitie a nevybral som zle... Ostatne posúďte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Nedá mi to aby som sa nepochválil... Asi pred troma dňami mi prišiel z "emériky" Maratac strap, a moje VE-K3 sa stali razom úplne inými hodinkami... Nakoľko majú červené minútové indexy a červenú sekundovku, zvolil som červené prešitie a nevybral som zle... Ostatne posúďte Pěkné, sluší jim.
Jiribartl Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Mnohem lepší než kovový tah. Barevně to ladí a hodinky zvýrazní. Dobrá volba.
kilosunky Odesláno 21. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 to je ta zasilka pres churchilla? Nie nie, toto bolo na vlastnu past...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se