Georf Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Tak první příspěvek... Vzhledem k mému koníčku - turistice jsem se dlouho rozvažoval koupit buď GPS, či nějaké multifunkční hodinky, kde bych byl schopen vyčíst některé, pro mě zajímavé údaje a zároveň byly k světu.Protože jsem stále zastánce map a asi bych GPS plně nevyužil, rozhodl jsem se nakonec pro tento model. Teď jsem ve fázi testování a jsem spokojen.Moc se rozepisovat nebudu, na stránce http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34962-casio-prw-5000/ toho již hodně zaznělo. Ať se všem líbí, za ne zrovna kvalitní foto se omlouvám. ... Edit - ke koupi GPS stejně došlo a synátor pod mým nickem na jiných webových stránkách rozepisuje. Ale to je jiný příběh.
Specta Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Jo chození po horách, to je krása. Hodinky se budou hodit, pěkný kousek.
Jiribartl Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Skvělý computer pro skvělou zábavu. Zajímavý kousek, gratuluji k výběru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se