Návštěvník Kamil Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Mnoho z nás se potuluje po světových hodinkových internetových obchodech, bazarech, prodejních stránkách, atd. Napadlo mě založit vlákno, kde bychom si mohli vzájemně pomoci se sháněním a nákupy hodinek z wish listu. A začnu u sebe. Sháním již nevyrábějící se Seiko Arctura Kinetic SUN003P1 za cenu kolem 300$. Doporučená cena byla zhruba dvojnásobná, ale daly se ve výprodejích koupit za polovinu. Nedávno mi jedny skoro nové utekly na WUS (nebo Timezone). Takže kdybyste je někdo někde zahlédli...
brett Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 (upraveno) Taky bych jedny takové měl k hledání: Casio MDV102-1AVcena +/- 100 USDVloni mě prodejce v USA pěkně vypekl, ale naštěstí vrátil peníze.Po utopení Railmasterů definitivně potřebuju něco takového a tyhle se mi stále moooooc líbí :-) Upraveno 28. srpna 2011 uživatelem brett
yossarian Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 (upraveno) Kamil: Zkusil jsem trošku víc zagooglit a podle všeho by mohly být ty SUN003P1 tady za 319USD http://watchcrib.com/sun003.html K věrohodnosti shopu Ti ale nedokážu říct nic, byly to jedny z mála, které nemají repliky a nemají napsáno "Sold out" ale ani neříkají že je mají skladem... Jinak co jsem zahlídnul tak se cena pohybuje okolo 490USD a výš Upraveno 28. srpna 2011 uživatelem yossarian
Návštěvník Kamil Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Zkusil jsem trošku víc zagooglit a podle všeho by mohly být ty SUN003P1 tady za 319USD Dík, ale nejdou objednat, už je nemají. Právě že jsem takových shopů našel víc, ale jak je dáš do košíku, objeví se podobná hláška. Oni je inzerují, ale nemají. Větší šanci bych viděl v prodejní sekci na hodinkových fórech.
yossarian Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Dík, ale nejdou objednat, už je nemají. Právě že jsem takových shopů našel víc, ale jak je dáš do košíku, objeví se podobná hláška. Oni je inzerují, ale nemají. Větší šanci bych viděl v prodejní sekci na hodinkových fórech. Aha, tak to jsem nezkoušel, sorry... Ještě jsem pak našel nějaké japonské aukce na Yahoo: -KLIK- Tam jsou teda podle všeho skladem (usuzuji podle toho že by někdo nevytvořil dnes aukci na zboží které je vyprodáno), nové, genuine a s cenou po přepočtu okolo 400USD, což už je asi nad Tvé představy. Prodejní fóra se přiznám moc neprocházím, ale kdybych náhodou ještě na něco narazil, tak dám vědět...
Dantechno Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 brette , zkus to tady: http://www.ebay.com/itm/CASIO-MENS-SEA-ANALOG-ILLUMINATOR-DUAL-LED-DIVE-WATCH-/370534345910?pt=Wristwatches&hash=item5645916cb6 Kamile to samy , na tyhle Arctury jsem taky koukal. Jeste cca pred mesicem byly i na ebay. chvili bych to hlidal a urcite na ne natazis.....
Brownicek Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) Využiji nově otevřeného vlákna a zeptám se. Mám vybrané hodinky (Oris Diver Date 44mm) , jsem schopen si je kartou sám zaplatit, ale potřeboval bych je poslat někomu do USA, kdo by mi je následně mohl přivézt do ČR. Bylo by to buďto z amazonu nebo jomashopu. Je tu někdo takový, kdo by mi byl ochoten pomoci? Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem Brownicek 1
Naving Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Využiji nově otevřeného vlákna a zeptám se. Mám vybrané hodinky (Oris Diver Date 44mm) , jsem schopen si je kartou sám zaplatit, ale potřeboval bych je poslat někomu do USA, kdo by mi je následně mohl přivézt do ČR. Bylo by to buďto z amazonu nebo jomashopu. Je tu někdo takový, kdo by mi byl ochoten pomoci? Co tak Shipito?
Brownicek Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Co tak Shipito? Shipito, zasilkova sluzba, ... Znam, ale mam strach z nasi svele fungujici celni spravy+ posty (navic 20% dph). Proto bych to nejdrive radeji chtel zkusit takto. Ale diky
Naving Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Shipito, zasilkova sluzba, ... Znam, ale mam strach z nasi svele fungujici celni spravy+ posty (navic 20% dph). Proto bych to nejdrive radeji chtel zkusit takto. Ale diky Aha.... takže hľadáš niekoho, kto je ochotný ich ukryť u seba v batožine a riskovať potenciálne obvinenie z trestného činu krátenia cla a DPH pri náhodnej kontrole?
Brownicek Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 Aha.... takže hľadáš niekoho, kto je ochotný ich ukryť u seba v batožine a riskovať potenciálne obvinenie z trestného činu krátenia cla a DPH pri náhodnej kontrole? sakra.. ted si pripadam jako bych nekoho nutil s pistoli u hlavy at si strci do kufru pul kila koksu... Ano presne nekoho takoveho hledam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se