Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vypadá to na velice hezké zpracování, škoda že je to jen "jako mechanika".

Taky bych spíš světlý, protože u tmavých se ještě zvyšuje ten chaos na ciferníku tou prostřední stupnicí navíc.

Dlouho jsem sám sobě neuměl pojmenovat, co mi na některých hodinkách vizuálně vadí a nyní jsem si to uvedomil.

Je to titerný tah plný detailů a drobných částeček na velikých a mohutných hodinkách, ale to je asi jenom můj problém :-)

Jinak hezký vánoce všem a mimo nejdůležitějšího zdraví i pohodu a štěstí...

(...protože na Titaniku byla spousta zdravejch lidí a jak zkončili...)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Hodinky jsou to hezký, umějí toho hodně, ale mně se nelíbí. Připadají mi moc přeplácaný, sorry. Přitom nejsem dogmaticky jen pro mechaniku, např. systém eco-drive od Citizen mi vůbec nevadí. Nakonec jsem si nedávno Promastery chtěl taky koupit, i když ty jednodušší, které jsi, myslím, prodal. Teď mě ale čekají Primky, pak si dám chvíli pokoj, začnu šetřit a pak se uvidí :)

Odesláno

Preplacanejsi jsou urcite, protoze jsou ladene do Asijskeho stylu. Mne pouze zaujala odolnost, funkce, vodotesnost, energeticka nezavislost proste spousta dulezitych vlastnosti, ktere by kazde sportovni hodinky mnely mit. Chybi pouze rizeni radiem, ale pri udavane presnosti a moznosti odchylky max. 15sec/mesic o nic nejde.

• po měsících...
Odesláno

to Flax: Diky za pěknou recenzi těchto hodinek v Japonské sekci, dost mi pomohla s výběrem. Pravděpodobně si pořídím ty "stainless steel" - mám pár dalších finančně náročných koníčků (žena, windsurfing...:-).

Doufám, že dílenské zpracování bude stejně kvalitní jako u těch titánů. Jen mám trochu strach, aby ta ocel byla dost stainless, např. nerezové primky mi během pár let nošení začly trochu korodovat. Asi agresivní pot, či co :-)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...