Georf Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) Dnes mi kamarád n abídl ke koupi výše uvedený typ těchto hodinek, mě se líbí, ale hodinkým rozumím, jako...no tamto ! Chce za ně 58 t. A teď babo raď . Na rozmýšlení mám 48 hodin. Ještě dovětek - je to limitovaná série a to kus č. 51 ze 100. Viz http://www.doxa-watc...10-022-02.aspx. Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem Georf
Micey Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Pěkný, ale za 58 tady v inzerci seženeš i IWC, nemluvě třeba o Omegách planet ocean nebo nějakejch chrono Breitling. Takže nebrat, tyhle hurá nákupy jsou stejně naprd. Kdyby zlevnil na polovinu, dalo by se o tom přemejšlet..
HB63 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) Za fungl nový chtějí 68.900,- tady ,takže sleva není zase kdovíco.Jak píše Micey,za ty prachy koupíš o hodně víc muziky. Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem HB63
grga_pitic Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 obavam se tak jako kolegove vyse ze skoro sedesatnik za tyhle Doxy je vic jak dost. a limitovana serie znacky Doxa v tehle tride ma opravdu hodnotu tak maximalne nazvu "limitovana serie". a nezbyva mi souhlasit i s tim ze za ten sedesatnik se tady da poridit v prodejni sekci uplne jina "muzika".
instant Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 limitke u Doxy sa tazko veri. Znacka zije z minulosti a slavy Divers modelov. Nic ine ako tie by som nekupoval. Na to ze su spolovice cinske su predrazene, ale aspon sa drzia osvedceneho dizajnu.Sucasna firma nema s tou zo 60tych rokov spolocne vlastne nic okrem mena a skupenych copyrightov. tak si zvaz sam ci to za to stoji
Georf Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Pánové, děkuji Vám za postřehy, tyto hodinky moje tedy nebudou. Kamarádovi slušně poděkuji a nasměřuji ho zde na fórum ).
instant Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Pánové, děkuji Vám za postřehy, tyto hodinky moje tedy nebudou. Kamarádovi slušně poděkuji a nasměřuji ho zde na fórum ). to mu nerob, co ked ma z nich radost.. to mu ako kamarat nemozes predsa urobit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se