Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

reminek ocelovy pouzdro ocel ,.prumer pouzdrav 42 mm. sklo safirove, pohon baterie ,typ strojku ronda 517 Day Date HH6..vodotesnost 20ATM ,CENA 10 KC

Odesláno (upraveno)

na tieto modely Field rady sa dáva prakticky len kožený remeň s dvojcvokom, ale je možné kúpiť aj s ťahom. Remeň je pekne tučný, žiadna plátenka. A cena? No, Luminox...kedysi som kupoval Field Alarm Chrono v kamennom obchode u AD a ponúkli mi cenu rovnakú ako je uvedená oficiál na nete - čiže lacnejšie ako ich mali vo výklade (ak si dobre pamätám tak cca -20%).

Ak je táto cena pre teba vysoká, určite nájdeš podobný štýl za lacnejší peniaz - trebárs Traser..mrkni na to, ja už som stratil prehľad o cenách Luminox vs. Traser.

edit: zabudol som dodať - tá stránka je luminoxsk.com, podľa nej posudzujem.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

dekuji za radu kouknu a uvidime snad se da sechnat neco levnejsiho ,traser je snad srovnatelna znacka z luminoxi

mozna by se dalo rict "luminox je snad srovnatelna znacka s traser". oba vyrabi obcas podobne hodinky, traser ale dodava i pro armadu a vyrabi dle vojenskych specifikaci. pro me je traser rozhodne o kousicek vys nez luminox... nic ve zlem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...