kamil_m2 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 SEIKO SNZF17J - co k tomu dodat ? asi nic, než jsem je koupil tak jsem po nich pátral i tady na chronomagu. Zatím se mi moc líbí, jen sem nesmím moc často chodit, že ...
kamil_m2 Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 ještě obrázek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hejdik Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Moc pěkný hodinky,Seiko je klasika co nezklame!Tak ať ti dlouho vydrží ,minimálně alespoň 3 měsíce
kamil_m2 Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Moc pěkný hodinky,Seiko je klasika co nezklame! Tak ať ti dlouho vydrží ,minimálně alespoň 3 měsíce Díky, to určitě, poslední hodinky jsem měl něco přes rok. Zase tak moc na tom neulítávám, mám už přece rozum, zájmů je spousta a rodinka taky chce své. Takže do vyššího levelu se mi jít moc nechce, když sleduji co lidé okolo mě nosí na rukou ... tak jsou i tyto levná seika parádním kouskem. I když takový SUMA se mi fakt strašně líbí ...
kamil_m2 Odesláno 12. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Věřím že se najde hodně zájemců o hodinky této kategorie, tak ještě pár slov a obrázků. Co se týká přesnosti tak běží pravidelně denně o 15 sekund dopředu. Luminiscence je velmi dobrá, koupání obstály samozřejmě také v pohodě. Jsem velmi spokojen, předpokládám že se přesnost trochu zlepší až si sednou, tak jsem to aspoň četl na nějakém webu. Nechci to zakřiknout, ale myslí že hodinky už umím nosit, takže bez šrámů, jen spona je už poškrábaná od stolu, stejně jim ale asi brzy pořídím šedočerný Bond NATO strap, který jim pěkně sedne. P.S. fotky tentokrát z mobilu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kamil_m2 Odesláno 12. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2011 A na ruce (mám opravdu tenké "koncovky". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Previtor Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Sea urchiny si taky budu muset jednou pořídit...povedené kousky gratuluji k výběru
robo Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 (upraveno) Dobre si si vybral.Gratulujem. Čistokrvné diversky, ako sa patrí A za fotky tiež pochvala. Fajne ci pana Upraveno 12. září 2011 uživatelem robo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se