Marika Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Dobrý den, jsem zde na foru nová a ráda bych si pořídila nějaké odolné hodinky pro každodenní používání, sport a pobyty v přírodě. Moc se mi líbí série od firmy Casio G-Shock. Jistým problémem je, že veškeré hodinky z této kolekce jsou označeny jako pánské. Casio sice nabízí alternativu pro dámy a to kolekci Baby-G, avšak z této kolekce se mi žádné hodinky nelíbí. Z těch G-Shocků se mi líbí takové ty "decentnější" hodinky, třeba tyhle. Myslíte, že to bude poněkud úlet pořídit si jako žena tyhle hodinky? Jaký je vůbec rozdíl mezi dámskými a pánskými, konkrétně u těchto dvou kolekcí? Děkuji předem za případné odpovědi.
Návštěvník Snow Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Možná by stálo za to podívat se také na rozměry. Hodinky jsou hodně velké, na dámské ruce budou jako puk.
Dantechno Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Ahoj Maiko, Snow ma pravdu. Rada Baby-G je mensi , uzpusobena zenske/divci rucce.... a to idesignove Oproti tomu klasicke G-Shock jsou docela velke.
ggrand Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Ono některé dámy mají ruku jako já, někdy větší, vážně záleží na ruce. Já mám obvod 16,5cm. A zrovna odkazované patří mezi géčky k menším, tj. na mojí ruce plně nositelné(tělo hodinek je stejně veliké, jenom jde o jiný vnitřek):
nAscA Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Popravde, mne na zenskych velke hodinky tak nevadi jak na chlapech. Si je vyzkousej nekde v krame, treba to nebude tak hrozne
Marika Odesláno 4. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2011 (upraveno) Už jsem si je zkoušela a nevypadalo to špatně, navíc oni ty hodinky nevypadají nějak extra objemně na ruce. Asi do nich půjdu. Z těch dámských se mi žádné hodinky prostě nelíbily. Děkuji všem za rady a poznatky. Hezký den všem. Edit: ggrand: Díky za snímek, Tvoje hodinky jsou moc pěkné, taky jsem na ně v obchodě koukala, ale ručičkové u mne vedou a v kombinaci s digitálními funkcemi je to pro mě ideální. Edit 2: Ještě bych měla dotaz, šel by u těch G-Shocků vyměnit řemínek, kdyby mi padl do oka nějaký "stylovější"? A kolik by to případně stálo? Děkuji. Upraveno 4. září 2011 uživatelem Marika
Locque Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Já bych se toho nebál. Velký pánský hodinky na něžný ženský ručce podlě mě vypadaj úžasně...
ggrand Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 Marika: výměna řemenu na géčkách je problém, protože mají většinou rozměr 16mm a pak se velmi silně rozšiřují na šířku pouzdra. Na to se nic kloudně naroubovat nedá. Nj, mě na konstrukci ručky + digi štve, že zrovna když to nejmíň potřebuješ, tak ti ručky překryjí displej + Casia nemívají u těchto modelů podsvícené displeje, takže ve tmě si posvítíš jenom na ručky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se