grey Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Zdravím. Mám dotaz ohledně ničení analogových hodinek při běhání. Běhám dělší tratě (10 - 25km), a tak by mně zajímalo, jestli se při tom všem šviháním rukou nějak víc nekazí strojek uvnitř hodinek. Mám Citizen BL5435-58E, takže mě to zajímá hlavně vzhledem k těmto hodinkám. Přemýšlím právě jestli jako stopky používat tyto hodinky, nebo si koupit nějaké G-shocky za tisícovku a neřešit to...
Micey Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 S těma Citizenama by se nic stát nemělo, ale když už běháš takhle hodně, šel bych do sporttesteru od Suunta nebo Polaru.
grey Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 S těma Citizenama by se nic stát nemělo, ale když už běháš takhle hodně, šel bych do sporttesteru od Suunta nebo Polaru. Jj, sporttester je plánovanej. Teď jsem zkusil běžet s casiama F-91W v dešti 7km, a vždycky když jsem si chtěl posvítit, tak se mi vynulovaly stopky, takže ty na takovýhle podmínky asi dělaný nebudou
Previtor Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 a nepřemýšlel si sebou vzít smartphone do ledvinky? Ať máš Androida nebo jabko, jsou na běhání skvělí aplikace. Záznam trasy, mezičasu, převýšení atd. a ještě ti to hoděj do mapy a máš to všechno krasně archivované. Osobně používám Endomondo pro droid
grey Odesláno 13. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Jo jo, plánuju, mám blackberry, ale stejně chci něco na průběžnou kontrolu
Previtor Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Dokonce tě ty aplikace buzerujou, když běžíš pomalu...radši sem to vypnul, abych nebyl za blázna. No jako stopky používám jedny šroty co jsem dostal od OMV (Hi-tec weather master) Velky číslice a dají se podsvítit bez zastavení.
utrejch Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 a nepřemýšlel si sebou vzít smartphone do ledvinky? Ať máš Androida nebo jabko, jsou na běhání skvělí aplikace. Záznam trasy, mezičasu, převýšení atd. a ještě ti to hoděj do mapy a máš to všechno krasně archivované. Osobně používám Endomondo pro droid Ja mam androida v kapse, premyslim o nejakem tepomeru na sparovani ... ze me to buzeruje, abych bezel rcyhleji ci pomalejs, povazuju za plus ...
grey Odesláno 13. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Hlavně to chci kvůli různejm grafům potom Ale právě jak ledvinka, tak nosit to v kapse mi přijde hrozně nepraktický...
Marek23 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Já osobně běhám hodně a často, dříve jsem dělal triatlon a nejlepší sporttestery určitě Suunto nebo Polar. Já osobně Suunto T6 s plnou výbavou a jsem maximálně spokojený
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se