Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdarec hoši a popřípadě i holky.

Jsem tu nový a rád bych zneužil Vaše rady při výběru hodinek. Až do teď jsem nijak na hodinky nehledil a nosil co přišlo pod (a na) ruku. Posted Image Jenomže jsem jednoho dne objevil tohle fórum a stejně jako mnohým z Vás se to stalo, i já byl nakažen. Posted Image Takže poprvé vybírám hodinky podle kritérií. Už mám jasno že potřebuji dvoje hodinky (minimálně... zatím...), jedny na běžné nošení, to znamená džíny, mikina atd. a druhé do přírody, na výlety, tak trošku otloukánky no... Prošel jsem fórum od shora dolu a od spodu zase nahoru a mám už nějakou představu co bych si přál.

Jako první, do ?města? by to byli nejspíše Monstery. Líbí se mi jak ?oranžády? tak Black, nicméně více se přikláním k černým. Podle mého se k pohodlným hadříkům hoděj, ostudu rozhodně neudělaj, nějaký ten nechtěný ťukanec by měli přežít, ale hlavně žijou Posted Image

No a otloukánky... Protože mám rád i vojenskou techniku a military, tak jsem se vzhlédl v ?military? hodinkách. Konkrétně u značek Luminox a Traser (jak jinak že?). Teď už vím že spíše Trasery, konkrétněji by to měl být model P6600 Type 6 MIL-G. Líbí se mi designově, a nemohl bych si odpustit machrování na holky ve večerním kempu, kde bych je balil na to, že mám v hodinkách ?radioaktivní? tritium Posted Image

Tak co říkáte na můj první, začátečnický výběr? Rád bych uvítal nějaké připomínky nebo rady.

A ještě dodám, že nechci plnohodnotný digitálky a průměr zápěstí mám cca. 17cm (kdyby to někoho zajímaloPosted Image)

Předem děkuji a doufám že mě přijmete do klubu ?pacientů? Posted Image

Odesláno

Taky si myslím že dobrý výběr.

Možná místo Monster nějaké "B-uhren like", mohou zastat i roli formálnějších hodinek.

Leda že bys měl v plánu třetí, čtvrté, páté ...

Odesláno

Díky za reakce.

No ?B-Uhren? jsem zatím nezkoumal. Ale to je nejspíš už trošku jiná cenová kategorie... Přítelkyně by asi nebyla moc nadšená Posted Image

Co se týče ?Sumáků?, tak mě osobně se více zamlouvají ty Monstra. Nevím... možná jsou tak ošklivý, až jsou hezký... Když jsem na ně koukal poprvé, tak jsem si říkal: ?Co na nich všichni vidí, vždyť je to ošklivý, prostě příšery no...? Jenomže potom jsem se na ně podíval znovu a zase, až jednoho dne bylo jasný že je chci! Posted Image

Odesláno

Seiko je dobra volba, Traser taky. jenom bych u obou znacek volil jine modely, ale chybu neudelas. ja se u monster nedokazu prenest pres tu prehnanou strohost, kombinovanou s sirokou a nudnu lunetou. zlaty Landmonstera! ale jak rikam, kdo chce kam... ;-)

Odesláno (upraveno)

Černá Monstra už jsou doma. Tímto bych chtěl poděkovat uživateli ?miccalek? za bezproblémový obchod.

Tak a teď ještě ty Trasery, ať můžu zase začít chodit do přírody Posted Image

EDIT: pravopis no... Posted Image

Upraveno uživatelem 426kahemi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...