Přejít na obsah

Problem

Roman-ZA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim pritomnych, potreboval by som poradit.

Mam problem. Prilis skoro sa zacina pretacat datum. Zacina uz o 20tej. O 20:45 je uz datumovka napoly pretocena. Co s tym? Ako to vyladit?

Dakujem za rady.

Odesláno

A kdy přeskočí úplně? Až o půlnoci a nebo dřív?

O 22:00 bola preskocena uplne. Pisal som aj do obchodu. Asi ich zanesiem s5. Ved som ich kupoval iba dnes. Neviem, ci to moze byt tym, ze datum sa nastavoval o cca 16:40. Dla mna by to nemalo mat vplyv.
Odesláno

Ono zalezi take na typu hodinek, napr nektere Seiko prehazuji den v tydnu nekolik hodin. Napis o jake se jedna hodinky (kalibr) urcite se najde nekdo kdo je tady ma a muze ti rici zda je to normalni a nebo divny. Kazdopadne ve 20:00 je doost divny to nekdo spatne nasadil rucky nebo to steloval kdy nemel a neco v tom preskocilo (maltezky kriz).

Odesláno

Tak som bol v obchode a tam mi povedali, ze je to tak nastavene priamo od vyrobcu. Len mi nepovedali, ze kde sa datum meni uz o 22ej :D Ze to nie je vada vyroby. Tak teraz babo rad.

Odesláno

Nesmysl, je to tím, že ručky byly z výroby nasazeny špatně ("posunuty o 3hodiny dopředu.."), je fajn to v prodejně, kde jistě mají školené hodináře přednést...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak som bol v obchode a tam mi povedali, ze je to tak nastavene priamo od vyrobcu. Len mi nepovedali, ze kde sa datum meni uz o 22ej :D Ze to nie je vada vyroby. Tak teraz babo rad.

Vrať se do prodejny a ať to pošlou výrobci zpátky, když to takhhle špatně nastavil a tobě dají jiné hodinky. Rozhodně se nenech odbýt. Nebo si nech vrátit peníze.
Odesláno

Vrať se do prodejny a ať to pošlou výrobci zpátky, když to takhhle špatně nastavil a tobě dají jiné hodinky. Rozhodně se nenech odbýt. Nebo si nech vrátit peníze.

Presne nad tym rozmyslam. Necham si vratit peniaze. Pretoze tento model ma vraj toto "precudesne" pretacanie u vsetkych kusov.

Skoda, pretoze sa mi celkom pozdavali.

Edit. predavam, ako som kupil

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...