Roman-ZA Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Zdravim pritomnych, potreboval by som poradit. Mam problem. Prilis skoro sa zacina pretacat datum. Zacina uz o 20tej. O 20:45 je uz datumovka napoly pretocena. Co s tym? Ako to vyladit? Dakujem za rady.
David Antoš Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Mam problem. Prilis skoro sa zacina pretacat datum. Zacina uz o 20tej. O 20:45 je uz datumovka napoly pretocena. Co s tym? Ako to vyladit? U hodináře?
Jay Doll Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 A kdy přeskočí úplně? Až o půlnoci a nebo dřív?
Roman-ZA Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 A kdy přeskočí úplně? Až o půlnoci a nebo dřív? O 22:00 bola preskocena uplne. Pisal som aj do obchodu. Asi ich zanesiem s5. Ved som ich kupoval iba dnes. Neviem, ci to moze byt tym, ze datum sa nastavoval o cca 16:40. Dla mna by to nemalo mat vplyv.
tyfo Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Ono zalezi take na typu hodinek, napr nektere Seiko prehazuji den v tydnu nekolik hodin. Napis o jake se jedna hodinky (kalibr) urcite se najde nekdo kdo je tady ma a muze ti rici zda je to normalni a nebo divny. Kazdopadne ve 20:00 je doost divny to nekdo spatne nasadil rucky nebo to steloval kdy nemel a neco v tom preskocilo (maltezky kriz).
Roman-ZA Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Su to tieto: http://www.inhodinky.sk/product_info.php?cPath=309_344&products_id=11713 Kaliber? Na jednej inetovej stranke som zistil, ze by tam byt strojcek vyroby Miyota. Ale Pan Boh vie. Kazdopadne to pojde na reklamaciu. Mozno to dokaze spravit aj hodinar.
Roman-ZA Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Tak som bol v obchode a tam mi povedali, ze je to tak nastavene priamo od vyrobcu. Len mi nepovedali, ze kde sa datum meni uz o 22ej Ze to nie je vada vyroby. Tak teraz babo rad.
gougy Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Nesmysl, je to tím, že ručky byly z výroby nasazeny špatně ("posunuty o 3hodiny dopředu.."), je fajn to v prodejně, kde jistě mají školené hodináře přednést...
wave ceptor Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 To se mě zdá jako blbost aby se to tak brzo překlápělo.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Tak som bol v obchode a tam mi povedali, ze je to tak nastavene priamo od vyrobcu. Len mi nepovedali, ze kde sa datum meni uz o 22ej Ze to nie je vada vyroby. Tak teraz babo rad. Vrať se do prodejny a ať to pošlou výrobci zpátky, když to takhhle špatně nastavil a tobě dají jiné hodinky. Rozhodně se nenech odbýt. Nebo si nech vrátit peníze.
Roman-ZA Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Vrať se do prodejny a ať to pošlou výrobci zpátky, když to takhhle špatně nastavil a tobě dají jiné hodinky. Rozhodně se nenech odbýt. Nebo si nech vrátit peníze. Presne nad tym rozmyslam. Necham si vratit peniaze. Pretoze tento model ma vraj toto "precudesne" pretacanie u vsetkych kusov. Skoda, pretoze sa mi celkom pozdavali. Edit. predavam, ako som kupil
Roman-ZA Odesláno 12. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Problem vyrieseny. Hodinky sa vratili. Peniaze tiez. Vdaka za rady.Zatvarame vlakno.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.