dan010 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Je tu někdo kdo dokáže poradit s nákupem starších navitemerů - posoudit nabídku / cenu? Pokud ano, tak prosím SZ - nerad bych nabídku co mám zveřejňoval. Děkuji
tmoris Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 pokud chces dostat od mistnich beckaru nejake reakce, tak si dovoluju odhadovat, ze mas mnohem lepsi sanci informace ziskat, kdyz do vlakna hodis fotky a cenu. pokud mas obavu, aby ti je nekdo nevyfouknul pred nosem, tak akorat nezverejnuj odkaz
dan010 Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 fotky nejsou nic moc a už pár rad mám. ale kdyžtak to sem večer hodím
dan010 Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Tak to sem dávám... mám možnost koupit Breitling Navitimer z roku 2006 - koupeno nové v ČR, po servisu v Carollinu (letos na jaře), s novým řemínkem a to za cenu 65.000 Kč. Zajímá mě, jestli to je zajímavá cena a jestli je pak za ni reálná možnost ty hodinky prodat, protože bych jednak radši s indexama a s řemínkem s překlápěčkou a navíc 01 (na ty ale teď nemám), tak kdyby se naskytla tahle koupě, tak bych je vyměnil. Zde přikládám pár fotek, zajímá mě Váš názor. Nevíte jestli jde na tenhle řemínek dodělat originál překlápěčka a co to může stát?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se