555EN Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Je to keramika, alebo DLC? DLC je v hre, ked sprznim hodinky tak, ze uz nebudu vylestitelne, zatial som na nozoch nic odolnejsie nemal nanesene a pokial viem, pani Horvath a Madaric svoje noze davaju potiahnut v niekde v Brne. Velmi ma potesil tento prispevok, ze to nie su citlivky, ktore treba setrit
Lemare Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Skvělá originální story, i když to není také můj styl Ale prosím o další příspěvky a poznatky, díky moc
synek Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Harry,perfektní a velmi zajimavé počtení. Už se také těším na další.
Koren Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Harry, Harry, škoda že nemáš zkušenost se Sinn U1. Vyřešil bys mi problém, jestli tyto nebo marinemastery. Ale díky Tobě vedou ty druhé
Bull is Bull Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Chlapina tvoj clanok ma hlavu,patu a aj gule.Paradne pocitanicko!
African Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Odesláno 20. října 2011 Teď jsem to objevil, smekám Harry a zároveň děkuji za parádní počtení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se