Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Klucí,koukal jsem na ty český talenty a upoutaly mne hodinky JAro Slávika. Nevíte co to má za orloj s třemi ciferníky? Díky Hasič

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

<BR>Klucí,koukal jsem na ty český talenty a upoutaly mne hodinky JAro Slávika. Nevíte co to má za orloj s třemi ciferníky? Díky Hasič<BR>

<BR><BR><BR> Omega Speedmaster Professinal - Moonwatch

post-2202-013703500 1315771629.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

To nebudou moony, je to nějaká nemožná velikost. Ten chlap je mi dost protivnej....

Odesláno

To nebudou moony, je to nějaká nemožná velikost. Ten chlap je mi dost protivnej....

To nebyly moony, to bylo černý, tři menší ciferníky a vopravdu velké!!! Moje herculesy jsou proti tomu umisex timex! Hasič
  • Dát hlas 1
Odesláno

To nebyly moony, to bylo černý, tři menší ciferníky a vopravdu velké!!! Moje herculesy jsou proti tomu umisex timex! Hasič

Sorry, dneska jsem to neviděl, ale jinak jsem ho viděl pořád nosit tyhle v tv.

Odesláno

To jsou hodinky na stehno. Teda pokud máš stehno jak teréní kuře.... Zařadil se do kategorie Rytmus a spol. kterým velikost asi nic neříká.....

Odesláno

to by mohlo bejt vono...celou dobu jsem nad tím včera přemejšlel. A když jsme u toho, nevíte co měl Dejdar? Byly to červený hodinky na červeným řemenu nebo gumě. Připomínalo mi to moje starý Festiny TdF 2006

Odesláno

to by mohlo bejt vono...celou dobu jsem nad tím včera přemejšlel. A když jsme u toho, nevíte co měl Dejdar? Byly to červený hodinky na červeným řemenu nebo gumě. Připomínalo mi to moje starý Festiny TdF 2006

Bingo!!! Jsou to ty diesly!!! Ty měl na pazouře. A Dejdara bych tipnul na omegy limitka něco s formulí 1, někdo je prodával na aukru asi před pul rokem. Měli takovou krabičku jako zadní kola od formule. Díky

• Dát hlas 1
Odesláno

Bingo!!! Jsou to ty diesly!!! Ty měl na pazouře. A Dejdara bych tipnul na omegy limitka něco s formulí 1, někdo je prodával na aukru asi před pul rokem. Měli takovou krabičku jako zadní kola od formule. Díky

neviděl jsem to, ale že by Omega Speedmaster Schumacher?

post-3263-087043700 1315848434.jpg

Odesláno

neviděl jsem to, ale že by Omega Speedmaster Schumacher?

Jo jo jo a já vůl si na Šumiho ne a ne vzpomenout, tyhle měl Givpresent Ozák. Díky za klid v duši.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

§

ty Diesly si kup!! s těma uděláš v Chomáči hafo parády!! sedneš do bagetky a ostatní budou jenom zírat

Minule jsem seděl Panerama v pepe lopezovi a stejně jsem čekal jako s časama vod Duonga! nemaj ponětí, že podle hodinek a bot poznáš člověka, holt mají údlický oxford, no

Odesláno

Toho Dejdara jsem tak lehce zahlédnul, ale přišlo mi, že ta červená guma je Breitling

Přesně tak, Ocean Racer, ale červený, nebo možná ten růžový :whistling: ? Ty Speedmastery to podle mně určitě nebyly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...