Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tie ženevky ma obzvlast dostali.S tou lahkou patinou su nadherne.Vintage hodiny maju predsa mat vintage look,nie? :)

Právě proto jsem nechtěl, aby se s nimi dělalo cokoliv navíc, bez té patiny by to prostě nebylo ono.

gratuluji! ja to mam sice s temi argumenty pro a proti SARBum uplne naopak, ale na konci byly taky Seiko Spirit, takze o nic nejde ;) a souhlasim, za relativne malo penez je to neskutecne moc muziky.

Díky! To je vidět, že to Seiko pokrylo z obou stran :) Za ty peníze jsou fakt vynikající, pořád je studuju a líbí se mi čím dál tím víc.

Pěkný to máš. Mně vždycky ze souboje spirit vs. sarb033 vycházel nejlépe ten třetí vzadu - sarb021.

Taky díky a je pravda, že nad touto verzí jsem taky přemýšlel, jsou nádherný, ale na můj vkus jsou indexy až moc široké.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Vzhledem k tomu, že Seika mám dnes naposledy, tak jsem udělal ještě pár fotek. Jsou to úžasné hodinky, to zpracování mě pořád dostává. Ale jak už to bývá, na cestě je jiný kousek :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Chorche: Až budeš mít Orisky, nezapoměň prosím alespoň v pár větách zmínit porovnání se Seikem. Tak nějak nechápu co na nich vidíš vůči Seikům, ale třeba až uvidím tvoje fotky, tak změním názor.

Odesláno

Chorche: Až budeš mít Orisky, nezapoměň prosím alespoň v pár větách zmínit porovnání se Seikem. Tak nějak nechápu co na nich vidíš vůči Seikům, ale třeba až uvidím tvoje fotky, tak změním názor.

Především mě láká větší průměr, miluju datumovku na "6" a už dlouho jsem chtěl nějaké Orisky zkusit. Sám jsem na ně zvědavý, tak uvidíme :)

Tak ať ti Spirity dobře slouží, třeba je od tebe jednou koupím zase zpátky :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...