Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chtěl bych vědět, jaké máte zkušenosti s nakupováním Orientek.

Mně osobně se nejvíc líbí M-Force a Saturion diver, ale jejich dostupnost je fakt bídná.

Nevíte, kde by se dali objednat/koupit (nejlíp v CZ)??

Odesláno

Ahoj, chtěl bych vědět, jaké máte zkušenosti s nakupováním Orientek.

Mně osobně se nejvíc líbí M-Force a Saturion diver, ale jejich dostupnost je fakt bídná.

Nevíte, kde by se dali objednat/koupit (nejlíp v CZ)??

V OC Harfa je kamenné hodinářství, kde mají docela velký výběr Orientek, ale nevím, zda zrovna tyto modely. Já mám svoje Mako z eBay (prodejce ze Singapuru).
Odesláno

Děkuji všem za rady a zkušenosti.

Tento internetový obchod se zdá být OK, nemluvě o cenách!

Zdravim, pravdupovediac ti neviem poradit kde v Cesku by si ich zohnal, ale odporucil by som ti nakup SEM . Niektori clenovia tam nakupovali a zatial som nepostrehol negativny nazor :smile_anim:

Na Chrono24 jsem narazil na Saturation Divery v černé barvě a vypadají fakt moc hezky, kontaktoval jsem již prodejce a do konce září mi je podrží.

Je to soukromý inzerát (Maďarsko), žádný kamenný ani internetový obchod, takže ani "Trusted seller" a v ceně okolo 900 EUR docela váhám, jestli do toho jít. :unsure:

A jet se na ně osobně podívat do Budapešti se mi taky moc nechce, takže jediná možná volba je PayPal.

Fakt nevím............ :sad01_anim: , co myslíte?

Odesláno

ja bych zkusil hlavniho distrubutora pro ČR firmu tulipan s.r.o halvni kontak najdeš i na strankach Orient

Ano, Tulipan jsou právě firma Top Hodinky, jak zmiňoval Viktor.

No zeptat se můžu, ale předpokládám, že jako obvykle bude cena u nich (CZ celkově, nejen Tulipan) X cena odkudkoliv jinud ze světa neměřitelná :crying_anim02:

Odesláno

Tak jsem dnes ráno objednal na Tophodinky.cz černé M-Force :

http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=101

Nemají je sice v nabídce na stránkách, ale po dotazu na jejich dostupnost mi napsali, že je mají skladem a můžou je hned odeslat.

Až je dostanu, pokusím se je nafotit a něco sem vložím, protože co jsem tu prohledal, tak mi nepříjde, že by je tu mělo hodně členů.

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

nemate nekdo zkusenost s prodejcem na ebay "new cam srl" viz http://myworld.ebay.it/newcamsrl/?_trksid=p4340.l2559 ?

objednaval jsem hodinky v tydnu a na tracking balicku mi prislo cislo v celkem logicke podobe,ale odkaz kam ho pouzit nejde. proto jsem patral na webu italsky posty, ale nikam vecpat nejde(funkcne). :crying_anim02: v po jim napisu, ale kdyby nekdo vedel, budu rad.

Upraveno uživatelem kaliw124

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...