JackLemon Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Jsem na 98,8793 procent rozhodnutej, že vezmu colty od fermuello.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41299-breitling-colt-quartz/ Je něco co by mě mohlo odradit na hodinkách ? Radši zde nebudu používat termín ,nekvalitní" ale přece jen....Chci jít dnes do obchodu jestli je tam budou mít at vím jak vypadaj... Nemá s nimi tedy někdo zkušenosti ? Jestli s nima nebyl problém či tak. Je to uprová nabídka, stejně to vezmu..ale tak..at vím co čekat
fermuello Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Sú z roku 2004 tento model sa vyrábal do roku 2005 takže ich tam už asi nenájdeš....
JackLemon Odesláno 18. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Sú z roku 2004 tento model sa vyrábal do roku 2005 takže ich tam už asi nenájdeš.... ach tak Já právě koukal dole ve foru že je tam psanej Colt quarz new
shag Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 No podla mna ti ich nejaky WalterMathau vyfukne...
instant Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 No podla mna ti ich nejaky WalterMathau vyfukne... :) nahaj tak, on si aj tak asi mysli ze JackLemon je napoj
spiderer Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Jsem na 98,8793 procent rozhodnutej, že vezmu colty od fermuello.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41299-breitling-colt-quartz/ Je něco co by mě mohlo odradit na hodinkách ? Radši zde nebudu používat termín ,nekvalitní" ale přece jen....Chci jít dnes do obchodu jestli je tam budou mít at vím jak vypadaj... Nemá s nimi tedy někdo zkušenosti ? Jestli s nima nebyl problém či tak. Je to uprová nabídka, stejně to vezmu..ale tak..at vím co čekat No, v obchode je uz nepotkas, je to starsi model, jak bylo zmineno, ktery se jiz nekolik let nevyrabi. Kazdopadne to jsou prima hodinky za dobrou cenu, jen je potreba vzit v uvahu velikost 38mm a sirku tahu 18mm, abys potom nebyl prekvapeny, ze jsou hodinky male (take jsem o nich uvazoval, ale prijde mi, ze 38mm je malo). Problemy by s nima nemely byt, neni k tomu zadny duvod. Bezudrzbovy superquartz po tobe bude chtit jednou za 5 let vymenit baterku a tim veskera udrzba konci, mozna pokud budes chtit vyuzivat WR, tak je pri vymene baterky nechas pretesnit a bude zase na par let vystarano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se