tombed Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 (upraveno) Hasňo, že se něho nevysereš... Ono u nich na severu čech, v jeho "Jo dobře" se nekrade, nemaj tam cigny, neprotestuje se tam, prostě ideální kraj k žití, a z toho jeho paušalizovaní je mi k zblití... Upraveno 5. listopadu 2011 uživatelem tombed
Hasič Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 (upraveno) Hasňo, že se něho nevysereš... Ono u nich na severu čech, v jeho "Jo dobře" se nekrade, nemaj tam cigny, neprotestuje se tam, prostě ideální kraj k žití, a z toho jeho paušalizovaní je mi k zblití... Nepaušalizuji, nepočítám s tím, že to byl slušný človek ostravák, a když ted napíšu že to by zk.......j hnusnej prašivej c.....n, budu označen za rasistu. Je mi uplně jasné, že to stejné jako u nás v chomáči, samej Rom nepřizpůsobivý, v Ostravě kříženej s pšonkou. My máme tady ty slovenský , z Indie, ze státu Bihár. a Ostrava se mi líbila..... Jééé Tombed je z Ostravy!!!? Upraveno 5. listopadu 2011 uživatelem Hasič
TimeCvok Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Tak já mezi ně rozhodně nepatřím. Nejsem jeden z těch, co si nechá vše líbit, když mi ještě strká i přes můj slušný projev píčovinu do auta. Když neuposlech podruhé, nedal mi na výběr. Zdarec, chápu tvé rozhořčení,jednání v takové situaci je už dáno povahou každého jedince. Nebylo to nijak špatně myšleno proti tvé osobě,ale proti tvému zákroku proti oné osobě mě neblízké tvz. tmavého ,,podnikatele" na volné noze. Já se tím nijak netajím, že ony cdromy,cigány a podobně vyčnívající osoby nemám vůbec v lásce,ale abyh někoho zmlátil, že mi něco cpe kradenýho je na můj vkus hodně razantní jednání ať je bílej,žlutej,nebo růžovej s puntíkama. Někdo se tu oháněl,že prodávají kradené věci,no a? Vybral si svůj způsob života sám,když se mu s tím žije fajn,jeho věc,blbec je ten kdo mu dává záminku krást - kupec!!!! Kradou i češi, možná i víc,jen se to nerozmatlavá jako lejno po chodníku,stačí otevřít oči a podívat se kolem sebe. Kradou cigáni nějak jinak? Kradou rukama jako každej jinej. Já násilí používám v krajní nouzi,po devíti letech boxování ho mám až až,kolikrát nemůžu jít ani mezi lidi jak jsem nateklej. No a když se pak dostanu ven,jsem jako beránek a nic mě jen tak nerozhodí. Ale každej je jinej,toť k tomu vše,abych to uvedl na pravou míru a rejpálci měli zase co komentovat,jako můj předchozí text A tobě Peťo,jmenovče přeji hodně přírustků do sbírky a méně pouličních prodejců ve tvé blízkosti.
pavča Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 .... Někdo se tu oháněl,že prodávají kradené věci,no a? Vybral si svůj způsob života sám,když se mu s tím žije fajn,jeho věc,blbec je ten kdo mu dává záminku krást - kupec!!!! ....... Víš vůbec, co píšeš? Tak kupec (říká se spíše obchodník) tím, že provozuje svoji činnost, tak dává zloději pokyn, aby kradl? To snad nemyslíš vážně, pokud vůbec myslíš. Takže to, že je někdo vrah je vlastně vina normálních lidí, protože jsou a tím dávají tomu vrahovi pokyn, aby je zabil. Velmi zajímavá úvaha, to se nevidí.
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Víš vůbec, co píšeš? Tak kupec (říká se spíše obchodník) tím, že provozuje svoji činnost, tak dává zloději pokyn, aby kradl? To snad nemyslíš vážně, pokud vůbec myslíš. Takže to, že je někdo vrah je vlastně vina normálních lidí, protože jsou a tím dávají tomu vrahovi pokyn, aby je zabil. Velmi zajímavá úvaha, to se nevidí. Pavco, si myslim, ze byl minen kupec te kradene veci... takze neco ve smyslu, ze ten corkar naplnuje potrwbu trhu, v tomto pripade toho Fikuse... tak jsem to pochopil
TimeCvok Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Víš vůbec, co píšeš? Tak kupec (říká se spíše obchodník) tím, že provozuje svoji činnost, tak dává zloději pokyn, aby kradl? To snad nemyslíš vážně, pokud vůbec myslíš. Takže to, že je někdo vrah je vlastně vina normálních lidí, protože jsou a tím dávají tomu vrahovi pokyn, aby je zabil. Velmi zajímavá úvaha, to se nevidí. Kradou,aby věci zpeněžili,tedy je musí prodat. Kdyby to lidi nekupovali - kupci!!!! tak nebudou mít odbyt a tedy ani důvod krást,protože doma by jim to bylo k ničemu si myslím. Jenže se vždy najde někdo,kdo té super výhodné nabídce podlehne. Obchodník co udělá když by neměl kšefty? zavře krám!!!! Nenapsal jsem pokyn krást,ale dává záminku krást, neumíš ani číst a snažíš se udělat ze mě blbce. Napsal jsem ti dost jasně? Nebo seš tak natvrdlej?
pavča Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Kradou,aby věci zpeněžili,tedy je musí prodat. Kdyby to lidi nekupovali - kupci!!!! tak nebudou mít odbyt a tedy ani důvod krást,protože doma by jim to bylo k ničemu si myslím. Jenže se vždy najde někdo,kdo té super výhodné nabídce podlehne. Obchodník co udělá když by neměl kšefty? zavře krám!!!! Nenapsal jsem pokyn krást,ale dává záminku krást, neumíš ani číst a snažíš se udělat ze mě blbce. Napsal jsem ti dost jasně? Nebo seš tak natvrdlej? Vidím, že box dělá svoje. Nazdar.
TimeCvok Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Pavco, si myslim, ze byl minen kupec te kradene veci... takze neco ve smyslu, ze ten corkar naplnuje potrwbu trhu, v tomto pripade toho Fikuse... tak jsem to pochopil Děkuji ti Romane za pochopení a vysvětlení,snad je tu chápavých lidí více.
TimeCvok Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Vidím, že box dělá svoje. Nazdar. No máš pravdu dělá,sem občas natvrdlej jako ty a už se prosím tě uklidni,nechci s tebou dělat žádné rozbroje,věřím že jsi v pohodě človíček,co má aspoň jeden společný koníček,ahoj
pavča Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Pavco, si myslim, ze byl minen kupec te kradene veci... takze neco ve smyslu, ze ten corkar naplnuje potrwbu trhu, v tomto pripade toho Fikuse... tak jsem to pochopil Jo, kdyby napsal kupující, tak bych to byl pochopil hned, takhle až po jeho milém upozornění. Nevím, proč ta agresivita místo upřesnění.
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Jo, kdyby napsal kupující, tak bych to byl pochopil hned, takhle až po jeho milém upozornění. Nevím, proč ta agresivita místo upřesnění. tak se chlapi nehadejte
pavča Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 tak se chlapi nehadejte Máš pravdu, nechci se hádat, zjevně jsem to nepochopil, vzal bych klidné upřesnění a vysvětlení, ale nemám rád, když místo toho někdo zbytečně zaútočí urážkami. Proto ta má poznámka o boxu. Ale jinak je to pohodový sobotní večer, že?. Ahoj.
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Máš pravdu, nechci se hádat, zjevně jsem to nepochopil, vzal bych klidné upřesnění a vysvětlení, ale nemám rád, když místo toho někdo zbytečně zaútočí urážkami. Proto ta má poznámka o boxu. Ale jinak je to pohodový sobotní večer, že?. Ahoj. jsem se synem a jeho kamaradem na horach, kluci cumi na Indyho v bedne, ja si davam grog a ctu si to tady na mobilu, ale za chvili mi klekne baterka. Čus měj se fajn.
Hasič Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 dnes jsem opatřil skladací obuch prý dle prodejce - česko romský translator
mondeo2 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 dnes jsem opatřil skladací obuch prý dle prodejce - česko romský translator Nic neříkám.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se