aCIDfire Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2006 Co říkáte na tyto Luminor Panerai daylight? Omlouvám se za sníženou kvalitu snímků,jsou típnutý z filmu Transporter 2(Kurýr 2), kde je nosí hl.hrdina:) Trochu jsem hledal lepší obr.,ale narazil jsem jen na jiný barevný provedení. Tyhle se mi opravdu líbí, ale cena tuším >4000$ ehm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2006 Dost som sa pobavil ked hrdinovi v tomto filme tieto hodinky zapípali. Akože alarm. To si fakt mohli odpustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 6. ledna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2006 Njn:),taky řídit svoje akce podle pouličních hodin,no nevím,..no v těhle filmech je podobnejch věcí spousta,ale kvůli tomu na to člověk nekouká,i když to dokáže pobavit. Ale tyhle Paneraiky bych si k obleku dokázal představit,..no budu ještě šetřit,lol:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2006 acid fire - zkus google/obrazky/velke - tech panerai ve velmi dobrem rozliseni najdes mraky - dobre jsou i na jejich ofiko starnkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 6. ledna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2006 acid fire - zkus google/obrazky/velke - tech panerai ve velmi dobrem rozliseni najdes mraky - dobre jsou i na jejich ofiko starnkach To jsem taky našel spoustu přes google,ale ne v tomhle barevným provedení/uspořádání ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoandlydia Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2006 http://www.lacotedesmontres.com/news/Paner...onoDaylight.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panacea Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2006 jsou nádherný....ale ty si nikdy nekoupím, leda bych vykrad národní ba***, doufám, že už mě nesleduje BIS za to že jsem použil název Národní ***** ...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 11. ledna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2006 Až tam půjdeš,jdu s tebou:-))) Kdepak BIS, NSA tě vidí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panacea Odesláno 11. ledna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2006 ...jojo, občas do NB jezdíme pracovně :-D, tak bych to sfouknul najednou...kdo se hlásí do týmu???..:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se