Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mám problém se svým avatarem, když ho smažu a nahraju si z PC nový a uložím, tak se mi vždy po nějakém čase změní zase nazpět. Jak je to možné nebo co s tím?

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

Hele já ti současný avatar smáznu, ty si pak vymaž cookies v počítači a pak si nahraj nový, ok?

to je fajn vědět, že operátoři mohou lézt do profilu :smile_anim:

Upraveno uživatelem ?po
Návštěvník ?po
Odesláno

To víš, že jo. Chceš taky něco smazat?

nic nepotřebuji - díky, ale zřejmě to vysvětluje proč některým mizí soukromé zprávy

Odesláno
:sad01_anim: to zřejmě nevysvětluje. Možnost smáznout závadnou fotku v avataru nemá nic společného se SZ, kam jak je všeobecně známo, modi nemůžou.
Návštěvník ?po
Odesláno

:sad01_anim: to zřejmě nevysvětluje. Možnost smáznout závadnou fotku v avataru nemá nic společného se SZ, kam jak je všeobecně známo, modi nemůžou.

aha - to je zřejmě nějaká inovace, které mohu a nemusím věřit, nicméně mi to je jedno, na konspirace a děsivé scénáře jsi tu ty :D

Odesláno
Hotovo, doufám, že to vydrží.Myslím, že to bylo nějak zajebané tím, že jsem se poprvé přihlašoval přes FB a založil si tak i profil.
Odesláno

:o co to? Tomu fakt nerozumím.

Hele napadla mě ještě jedna věc. Ty si nahráváš stejný avatar jako máš profilovou fotku. Nahraj si jinou profilovou a pak tenhle avatar, třeba to vyjde.

Pokud ne, napiš si SZ Kamilovi, já na tohle nestačím

Odesláno

nic nepotřebuji - díky, ale zřejmě to vysvětluje proč některým mizí soukromé zprávy

aha - to je zřejmě nějaká inovace, které mohu a nemusím věřit, nicméně mi to je jedno, na konspirace a děsivé scénáře jsi tu ty :D

YPOusi, kde se v tobe porad bere ta zast a chut neustale nekoho z neceho obvinovat? Ono obcas si zbytecne rypnout muze byt i zabava, ale v tvem pripade uz to zacina byt nuda, tenhleten tvuj pseudo-hon na carodejnice uz zacina byt trapny ;)

Odesláno

:o co to? Tomu fakt nerozumím.

Hele napadla mě ještě jedna věc. Ty si nahráváš stejný avatar jako máš profilovou fotku. Nahraj si jinou profilovou a pak tenhle avatar, třeba to vyjde.

Pokud ne, napiš si SZ Kamilovi, já na tohle nestačím

Hele tak už je zase nazpět, fakt nevím co s tím je... Nechceš napsat tomu Kamilovi ty, asi mu to i lépe popíšeš ten můj problém, dík

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...