Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K 18tinám za 100Eček bych to viděl na Casio G-Shock :smile_anim:

Kvalitní hodinky, které ostudu neudělají, ba právě naopak, každý "znalý" je bude považovat za dobrou volbu a ti "neznalí" pak mohou být ohromeni faktem, že se dají ponořit do půllitru piva a že ve své podstatě vydrží mnohem více, než nositel.

Každopádně Ti přeji, ať si výběr užiješ, to je na hodinkách to druhé nejlepší, hned po rozbalování.

Odesláno (upraveno)
  • ohladom tohto narocny niesom fakt nemam moc co do toho investovat casia nejsu zle a vydrzia vela momentalne mam od nich nejake low endy specifikacie asi sportove mozu byt analog aj digital aj kombo alebo štylovky nejake. automaty za tuto cenu asi nepripadaju v uvahu neviem keby ste mi sem len hodili par linkov co by ste za tu cenu kupili vy pomoholo by mi to diki za tolko odpovedi. Pacili sa mi tie de tomasa len jedine info co som o nich nasiel bolo tu a to nebolo bohvijake predsalen tu ste na iny štandart zvyknuty designovo sa mi pacia aj cena je dobra len fakt neviem ako s tou kvalitou je to niekde su za kilo niekde za 10k czk tak neviem :D
Upraveno uživatelem Grasso
Odesláno (upraveno)

Čau,

vím, že jsem jenom začátečník, ale co říkáš třeba na tato Seika? Myslím, že za tu cenu jsou celkem dobrá a obecně Seika mají na tomto fóru dobrou pověst. Navíc jsou to i automaty i když strojek nebude z těch novějších. A v prodejní sekci tu člen fóra prodává Seiko Monster - dobrý hodinky, ale mě osobně se moc nelíbí.

Upraveno uživatelem steklin
Odesláno

pekne este k tomu automaty z priehladom na strojcek za taku cenu.. akurat by som chcel remienok skor gumovy nie kovovy ale nebranim sa rozhodne si ich niekam hodim do bookmarkov diki

Odesláno (upraveno)

Tak teda mame 100 eur.. V tejto cenovej relacii som ja kupil amphibie od vostoku a orient mako (vsetko automaty). Urcite by ma zaujimala vodotesnost..hlavne preto, ze nemam v plane davat si hodinky pri plavani, sprchovani atd dole. Takze u mna to museli byt este aj diverky. Preto napriklad orient mako mi pride lepsia volba ako tie seika v predoslom prispevku.

Amphiny stoja cca 50e,mako tych 100e(ebay nove). Potom vsetkom, co som prezil s vostokmi a stale veselo funguju dalej, by som ich urcite kupil aj nabuduce(asik preto ich mam styri doma :) ) Kazdopadne mako vyzeraju distingvovanejsie..i ked je to otazkou vkusu zejo..

a este ked uz sa aj remienok prebera, tak: nato, nato, nato :)

Upraveno uživatelem juradeus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...