Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten řemen je fakt perfektní. Ještě bych to zkusil na nato strap nebo na mesh.

bazinga
Odesláno

roztec noziek u Ball je 21,5mm Takze moc tvrde gumy natoz to ocelove tahy/meshe tam asi nenacpem. Ale mozem to skusit:-)

Nakolko sa mi dnes pri vymene tahu podarilo si narvat srobovak pod nechet....dam si chvilu pauzu

Odesláno

no kamosko..toto je uplne daco ine. Otazka je, ako si zvyknem na ten TITAN. Vaha je OK, ale pre mna je ocel jednicka....

No pekne si sa rozbehol starec :), tak velka gratulacia k este vacsim guliam :)..su krasne, na spacemastre ale nemaju, sorry :).

Odesláno

no kamosko..toto je uplne daco ine. Otazka je, ako si zvyknem na ten TITAN. Vaha je OK, ale pre mna je ocel jednicka....

snad budem mat cestu okolo a kuknem na ne v BA :)..zrob nejake niteshots

Odesláno

Lumi s so Spacemaster neda porovnat. Nakolko svietia aj tie sub ciselniky robi to tam trochu zmatok. A len dve farby :-(

snad budem mat cestu okolo a kuknem na ne v BA :)..zrob nejake niteshots

Odesláno

Zaujimave je, ze obycajne som z hodiniek nadseny na zaciatku a nasledne to polavujem. V tomto pripade bol zaciatok taky..vlaznejsi. Ale teraz to graduje, lebo cim dalej si ich obzeram objavujem postupne ich caro a pacia sa mi cim viac dalej. Musim ale este dakde zohnat na ne gumu...

Odesláno

Ano uvazujem nad ciernym ISOFRANE (mozno aj orange by bol zaujimavy..ale len na leto) , alebo nieco na sposob Ocean Racer gumy...Tak je dostatocne mohutna a mohla by sediet. Nieco take mam BOB straps.

Krásný hodinky, nejvíc by se mi líbily asi na silikonu.Posted Image

Odesláno (upraveno)

Tak som trochu bastlil. Kedze hodinky su dost mohutne, chcelo to dost mohutny remen.

trochu zamrzi paranoidne dvoj dierove uchytenie tahu v tomto pripade, ale mozno to dako vyriesim. Mne sa vysledny stav celkom paci.

plus som nasiel foto so zelenym Bremontom....

post-4349-094281300 1318347780.jpg

post-4349-047671000 1318347782.jpg

post-4349-040195000 1318347783.jpg

post-4349-013169300 1318347785.jpg

post-4349-092238600 1318347785.jpg

post-4349-068123600 1318347916.jpg

Upraveno uživatelem Leviathan
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...