Milis Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Ten řemen je fakt perfektní. Ještě bych to zkusil na nato strap nebo na mesh.
Návštěvník Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Ten řemen je fakt perfektní. Ještě bych to zkusil na nato strap nebo na mesh. bazinga
Leviathan Odesláno 29. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2011 roztec noziek u Ball je 21,5mm Takze moc tvrde gumy natoz to ocelove tahy/meshe tam asi nenacpem. Ale mozem to skusit:-)Nakolko sa mi dnes pri vymene tahu podarilo si narvat srobovak pod nechet....dam si chvilu pauzu
shore Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 No pekne si sa rozbehol starec , tak velka gratulacia k este vacsim guliam ..su krasne, na spacemastre ale nemaju, sorry .
Leviathan Odesláno 1. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2011 no kamosko..toto je uplne daco ine. Otazka je, ako si zvyknem na ten TITAN. Vaha je OK, ale pre mna je ocel jednicka.... No pekne si sa rozbehol starec , tak velka gratulacia k este vacsim guliam ..su krasne, na spacemastre ale nemaju, sorry .
shore Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 no kamosko..toto je uplne daco ine. Otazka je, ako si zvyknem na ten TITAN. Vaha je OK, ale pre mna je ocel jednicka.... snad budem mat cestu okolo a kuknem na ne v BA ..zrob nejake niteshots
Leviathan Odesláno 1. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Lumi s so Spacemaster neda porovnat. Nakolko svietia aj tie sub ciselniky robi to tam trochu zmatok. A len dve farby :-( snad budem mat cestu okolo a kuknem na ne v BA ..zrob nejake niteshots
peterivan Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Gratulujem, kam Ty na tie bally chodis?
Leviathan Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Zaujimave je, ze obycajne som z hodiniek nadseny na zaciatku a nasledne to polavujem. V tomto pripade bol zaciatok taky..vlaznejsi. Ale teraz to graduje, lebo cim dalej si ich obzeram objavujem postupne ich caro a pacia sa mi cim viac dalej. Musim ale este dakde zohnat na ne gumu...
vladimir72 Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 (upraveno) Krásný hodinky, nejvíc by se mi líbily asi na silikonu. Upraveno 5. října 2011 uživatelem vladimir72
Leviathan Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Ano uvazujem nad ciernym ISOFRANE (mozno aj orange by bol zaujimavy..ale len na leto) , alebo nieco na sposob Ocean Racer gumy...Tak je dostatocne mohutna a mohla by sediet. Nieco take mam BOB straps. Krásný hodinky, nejvíc by se mi líbily asi na silikonu.
Leviathan Odesláno 11. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2011 (upraveno) Tak som trochu bastlil. Kedze hodinky su dost mohutne, chcelo to dost mohutny remen. trochu zamrzi paranoidne dvoj dierove uchytenie tahu v tomto pripade, ale mozno to dako vyriesim. Mne sa vysledny stav celkom paci.plus som nasiel foto so zelenym Bremontom.... Upraveno 11. října 2011 uživatelem Leviathan
Leviathan Odesláno 11. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2011 eee, a nie su moc Breitlingovite teraz?
ttrstom Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 eee, a nie su moc Breitlingovite teraz? ...a to je spatne???
shore Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 kua na tom Bremont strape sa mi pacia!
shag Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Skoda ich davat dole z toho tahu. Ten je uplne uzasny.
Petr Svenda Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Nádhera! Už abych je mel na pazoure! ;-)
Petr Svenda Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Nádhera! Už abych je mel na pazoure! ;-) Tak uz tam jsou! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se