vikhra Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Nechci být za úplného trottla, ale při pročítání "smaltaře"jsem poprvé viděl toto.A za chvíli to bylo fuč a už to tam nevidím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Nechci být za úplného trottla, ale při pročítání "smaltaře"jsem poprvé viděl toto.A za chvíli to bylo fuč a už to tam nevidím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je naprosto běžný hodnocení příspěvků ze strany moderátorů nebo adminů. Prostě si to přelož takto: Uživatel je off-line = naprosto mimo mísu Uživatel je on-line = ano! To je opravdu přínosný příspěvek
vikhra Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 (upraveno) To je naprosto běžný hodnocení příspěvků ze strany moderátorů nebo adminů. Prostě si to přelož takto: Uživatel je off-line = naprosto mimo mísu Uživatel je on-line = ano! To je opravdu přínosný příspěvek .. jo já vím humorné že, ale proč si mi to nezobrazuje standartně? Upraveno 5. října 2011 uživatelem vikhra
shag Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 skus sa prebehnut mysou po obrazku vedla nicku.
Chumpus Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Je to text, který se skrývá za tím obrázkem co tam je. Zobrazilo se ti to pravděpodobně z důvodu pomalého načítání.
Baker Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 ale proč si mi to nezobrazuje standartně? Zobrazuje. Je tam barevna nebo jednobarevna ikona. Zrejme se Ti ikony nenacetly a zobrazil se Ti jejich zastupny text.
vikhra Odesláno 5. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Zobrazuje. Je tam barevna nebo jednobarevna ikona. Zrejme se Ti ikony nenacetly a zobrazil se Ti jejich zastupny text. Díky, zástupny text se mi zobrazí, ale abych to měl stále transparentní. jak na jpg. #1 se mi nedaří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se