Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Našel jsem na Youtube hodně zajímavý video jak otestovat některé funkce G-shocků. Na mých GW-9010 to funguje presne jako na videu, jiný jsem zatím nezkoušel. Nenašel jsem tu žádný téma, kde by se o tom někdo zmiňoval, tak to sem dávám.. http://youtu.be/WlyZaI8qY98
gougy Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Našel jsem na Youtube hodně zajímavý video jak otestovat některé funkce G-shocků. Na mých GW-9010 to funguje presne jako na videu, jiný jsem zatím nezkoušel. Nenašel jsem tu žádný téma, kde by se o tom někdo zmiňoval, tak to sem dávám.. Bezvadné, bohužel nemůžu otestovat (jedny Gka mi ukradli a druhé jsou na cestách ), ale určitě se těším na zprávy, komu-na jakých modelech to funguje
Lemare Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Taky mě napadá, že by to mohl být dobrý test, zda jsou dané G-shocky originál nebo ne. Předpokládám, že tyhle testovací funkce Číňani kopírovat nebudou
Lemare Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Jinak na mých GW-M850 potvrzuju, že to fachá
Návštěvník ?po Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 zřejmě to bude fungovat na všem - na všech mých skvostech to funguje http://forum.chronom...post__p__648426
t2 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 (upraveno) <p>Mám takovej OT, ale trochu je to k tématu. Některý dřívější moduly nejen géček mají takovou předváděcí funkci. Hodinky ukazují jakési demo kde se na displayi ukazují funkce. Různě přeskakují nebo skrolují. Docela asi blbost, ale vzbudit zájem to umí. Nemám to natočený, ale zkusim to natočit s modulem 1444</p><p>edit: mám fotku testu displaye GMW 61</p> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. října 2011 uživatelem t2
t2 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Tak je to video s tou demo skrolovačkou DW 8800.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se