Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opětovně jsem navštívil můj oblíbený boutique TAG Heuer v Pařížské ulici v Praze. Musím pochválit prodavače, oba byli velmi vstřícní a ochotní, trošku mě udivilo, že na parametry hodinek, o které jsem projevil zájem, se musel podívat do katalogu, ale budiž, jinak průběh jednání takový, jaký by měl být - nabídka osobní slevy, nabídka alternativního modelu hodinek vzhledem k mému věku, velikosti zápěstí, zaměření. Celkově v pohodě, velmi příjemný dojem z jednání, oproti konkurenci nižší nabídnutá sleva v úvodu a náznak blíže nespecifikované speciální slevy při odchodu.

Velice potěšující sdělení, že v příštím roce by měl akreditaci na provádění servisních prací dostat Altman v Praze, takže by konečně (!) byla varianta oproti tolik diskutované kvalitě servisu u Hanáka v Brně. Kéž by se ledy hnuly, monopol je nebezpečný.

Odesláno

Opětovně jsem navštívil můj oblíbený boutique TAG Heuer v Pařížské ulici v Praze. Musím pochválit prodavače, oba byli velmi vstřícní a ochotní, trošku mě udivilo, že na parametry hodinek, o které jsem projevil zájem, se musel podívat do katalogu, ale budiž, jinak průběh jednání takový, jaký by měl být - nabídka osobní slevy, nabídka alternativního modelu hodinek vzhledem k mému věku, velikosti zápěstí, zaměření. Celkově v pohodě, velmi příjemný dojem z jednání, oproti konkurenci nižší nabídnutá sleva v úvodu a náznak blíže nespecifikované speciální slevy při odchodu.

Velice potěšující sdělení, že v příštím roce by měl akreditaci na provádění servisních prací dostat Altman v Praze, takže by konečně (!) byla varianta oproti tolik diskutované kvalitě servisu u Hanáka v Brně. Kéž by se ledy hnuly, monopol je nebezpečný.

Dušáci taky jsou schopni oservisovat Tag Heuer.

Odesláno

Dušáci taky jsou schopni oservisovat Tag Heuer.

Víš to jistě? Já jsem měl dojem, že hodinky vezme na servis kde kdo, ale všichni to posílají to Brna k Hanákovi.
Odesláno (upraveno)

Víš to jistě? Já jsem měl dojem, že hodinky vezme na servis kde kdo, ale všichni to posílají to Brna k Hanákovi.

Záleží, co asi chceš opravit. Já to budu řešit za chvíli u Monac, půjdou na vyčištění a seřízení, tak pak dám vědět. Případně čtu, že výhledově sháníš Monaca, kdyby Tě cokoliv zajímalo o tomhle modelu, pisni SZ. Chystám sice recenzi, ale ještě tak týden/dva to potrvá. Nicméně, přibližně ji už mám napsanou.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • po měsících...
Odesláno

Myslím si, že je slušné napsat o "maličkosti", která mě velmi potěšila a poděkovat za ni. Jde o to, že jsem, jako člen TAG Heuer Klubu, dostal přání do roku 2012 a voucher na malé origo šampáňo, které jsem si vyzvedl spolu s novým katalogem TAG Heuer v krásné firemní tašce v butiku v Pařížské. Nemuseli by to udělat a nedělá to asi každý prodejce dobré značky hodinek, proto si myslím, že je slušné dáti takový přístup ve známost.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Sel jsem okolo, chtel jsem se zeptat kolik stoji remen a po kratke diskuzi s neprijemnou zenstinou jsem zase sel rychle po svejch ... vypadalo to skoro jako bych ten remen ja chtel prodat ji nebo co ;-)

Upraveno uživatelem utrejch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...