robilsm Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Opět zdravím chytřejší a mám zase prosbu. Koupil jsem starší citizeny - viz obrázek, jdou sice, ale je potřeba nastavit čas a neběží velká červená vteřinovka. Prosím o radu jak nastavit a případně čím spustit vteřinovku. Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Jestli se nepletu nastavujou se utopenou korunkou vpravo ( nejde videt ). A neni ta velka cervena rucka ke stopkam?
robilsm Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Děkuju, nicméně žádnou utopenou korunku jsem tam nenašel, jsou tam ty 4 "čudliky" pravým spodním se posunujou dny v týdnu, zbývající při zmáčknutí nedělají nic. Zda je velká červená ke stopkám netuším, ale zase se mi jí nepodařilo nijak spustit. Ještě jednou díky
Dantechno Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Zkuste si prohlidnout dynko hodinek (spodni vicko) jestli tam treba Citizen (stejne jako Seiko) neuvadi pouzity modul (strojek) hodinek. Pak by se dal na siti vyhledat manual a bylo by po problemu.... S quartz chronem od Citizenu zkusenosti nemam - varim z vody....
323GT Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 (upraveno) To bude kalibr s číselným označením 6870. Zde je odkaz na stažení manuálu (v angličtině). http://www.citizenwatch.com/Technical/English/Full/6870_ebook.pdf Upraveno 17. října 2011 uživatelem 323GT
323GT Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 děkuji moc Není samozřejmě za co. Povedlo se hodinky nastavit?
robilsm Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Ano, jen zatím ne vteřinovku na vteřinu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se