odklizec Odesláno 7. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2006 Mate nekdo fotky vsech variant PRIM Sportu? (prihodna otazka zrejme na pana Prokopa ) Nejde mi o nejake minor rozdily jako barvy ciferniku, nebo napisy, ale jen "generacni" rozdily.
Prokop Odesláno 7. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2006 Příhodná otázka, ale v nepříhodný čas. V příštích 14 dnech se chystáme katalogizovat naše muzeum mechanických hodinek, pak budou jednotlivé fotky, ve srovnatelné kvalitě k dispozici. Mějte ztrpení.
odklizec Odesláno 7. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2006 Jasne prehledny katalog potesi Treba mezitim nekdo postne fotky nejakych svych sportu
odklizec Odesláno 12. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Zatim nikdo nic, takze tady jsou varianty, od kterych jsem zatim sehnal fotky.. Tohle asi nejsou "Sporty" i kdyz maji stejne pouzdro a v shodny design? Jedny letecke sporty..
pakr Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 A ještě jedny SPORTy, které mi tady leží. :-)
Prokop Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Kolik by podle vás měl mít remake tohoto soudkového pouzdra průměr, délku přes nožky a průměr skla. Ten dosavadní měl: Nový by mohl mít při zachování všech poměrů: a) c) Průměr: 36mm 40mm 41mm 42mm Délka: 37mm 43,5mm 44,5mm 45,5mm Průměr skla: 29mm 32mm 33mm 34mm Když už jste v té diskuzi, jaké by podle Vás měly takové hodinky parametry? Mám v úmyslu nechat vyrobit vzpomínkový set na letecké hodinky z osmdesátých let, který by obsahoval repliku původních hodinek a do páru remake ve větších rozměrech a s modernějším nerezovým kroužkem s aretací a safírovým cylindrickým sklem, zatímco replika by měla to plastové. Co si o takové akci myslíte? Já na ní mám vysloveně chuť.
odklizec Odesláno 12. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Priznam se, ze mne osobne to soudkovite pouzdro vubec neoslovuje a to nejen u tehle Sportu, ale jakychkoliv i zahranicnich hodinek. Ale verim, ze si to sve priznivce urcite najde. No a kdyz uz jsou ty moznosti, tak urcite C) je spravne Ale pocitam, ze vetsina bude pro mensi rozmer Jak to je s temi dily k prvnim sportum? Mate nejake na sklade, kdybych pripadne nasel nejake v horsim stavu eventuelne si dodal jen strojek a ve mi ho dal do noveho SS pouzdra jak jste rikal?
Prokop Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Jiný názor jsem od vás ani nečekal.:) Pouzdra na výměnu na skladě máme, stejně jako ostatní díly. Stačí říci. Renovace tohoto druhu je nejlevnější právě u tohoto modelu, protože poptávka je velmi vysoká a náklady se rozkládají do vícero kusů.
odklizec Odesláno 12. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Muzete mi, prosim, poslat mail s cenama v zavislosti od toho co si dodam k renovaci? At to neresime verejne Zatim se mi nedari sehnat ten typ a nevim, jestli by stejne nebylo treba premalovat cifernik a rucky neradioaktivni barvou. Takze vychazejme z toho, ze dodam jen strojek? To znamena, ze to bude chtit pouzdro, rucicky a cifernik, teda v podstate cele hodinky A taky cenu v pripade, ze si nakonec sezenu puvodni hodinky a necham si je zrenovovat? Prece jen bych mel radeji v tech hodinkach puvodni historicke dily a co nejvic zachovat vintage look. Diky!
Wachn Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Náhodička Zrovna včera večer jsem si řekl, že je čas na změnu a odložil automaty (kal. 69) a nasadil své milované Sporty. Prostě si chci zase nějakou dobu užívat natahování Co se týká jejich velikosti: Podle mě jsou akorát. Vůbec bych je nezvětšoval - možná že to je zvyk a musel bych to vidět a zkusit na ruce, ale když se na ně tak dívám, jsou prostě OK. Těším se na tu repliku, tady asi nebude co řešit a hned jdu do ní Tedy pokud ovšem za ni nebudete chtít 20k Kč
Prokop Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Replika soudkového sportu nebude drahá. Její cena bude odvislá spíše od strojku, se kterým budou hodinky požadovány. Replika má totiž plastový kroužek a sklo. To Remake určitě svou cenou přesáhne vaši hranici, protože bychom na něm chtěli použít to cylindrické safírové sklo (a to je hodně drahá sranda).
Onisan Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Tak takový set bych hned objednal! Pokud se jedná o jejich moderní variantu tak jednoznačně ta největší verze. Stačí se podívat na produkci ostatních firem a velké hodinky jsou prostě v kurzu. Jinak by to pro mne byl zajímavý set, i proto, že jsem jako kluk měl dvoje které jsou tady s popiskou "Tohle asi nejsou "Sporty" i kdyz maji stejne pouzdro a v shodny design?"... jedny ve stejné variantě s bílým a jedny v opozitu s černým číselníkem.
Prokop Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Jsou to sporty! Jen si soudruzi hráli s tématem a vytvářeli nové číselníky. Konec konců jste mi přivedl na myšlenku, že je vlastně i určitá paralela s naší novodobou snahou o přizpůsobení hodinek konkrétní klientele. Věřím, že i tyto hodinky si svojí klientelu našly.
odklizec Odesláno 13. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Zajimave, a vevnitr byl kalibr 68? Ptam se proto, ze mne udivuje ta datumovka na 6 hodinach? To jsou asi jedine PRIMky, ktere mely datumovku tam, ne?
Onisan Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Pche, našli zájemce? Já z nich byl nadšenej!!!! A od té doby se zřejmě táhne i můj zájem o hodinky. Dodnes nevím co bylo tím spouštěcím impulsem, že jsem měl dvoje, jedny v černé a druhé v bílé, ale bylo to fakt super. Řemínek byl z perforované gumy. Strašně mně mrzí, že se někam vytratili... A taky si pamatuju jak nad tím všichni tenkrát kroutili hlavou "ty máš dvoje hodinky? a tejný jenom v jiné barvě? Hmm..." :-)
Prokop Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 Ne, určitě jediné nebyly. V těch sériích, které se tehdy dělaly, byly takovéto změny poměrně detailem v kalkulaci.
Wachn Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 PRIM: Dobrá zpráva. Když už jste to nakousl, jaké budou teda možnosti strojků pro tu repliku?
Prokop Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 V podstatě všechny kalibry, které se v hodinkách používaly. Rozdíly v ceně tam budou, ale ne postatné.
Lukáš Odesláno 13. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2006 to Prim: zajímá mě to samé co odklízeče. Ceny ND na Prim Sport I (pokud nějaké jsou). Samozřejmě přemalování ciferníku neradioak. barvou (někde jste psal, že to není až tak drahé). Myslím, že jsou to ty nejkrásnější Prim hodinky (ještě nemám L.E.), pouzdro je oproti soudkovému zcela dokonalé. Jak je vytvořena luneta? Je podbarvená zespod? Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se