cigi Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Myslím, že to byly ceny za celé hodinky, ne jenom za strojek - jestli chceš etu - valjoux , tak bych si je objednal u prima jako celek se vším všudy. Prim ti jistě udělá cenu, protože myslím kupuje chronografy pro tu vrtulníkovou letku a tyhle má tak jako tak v plánu, takže byste se měli sejít. Určitě bych se do toho na tvym místě pustil. Tohle pouzdro se mi líbí čím dál tím víc a je pohříchu jediné novodobé originální primovo pánské pouzdro. Mimochodem - prim mi ukazoval různé ciferníky na tyhle hodinky a byly velmi povedené - prosté krásné čitelné sportovní moderní - tedy ne chronografy, ale to se jen dodělá pár čárek Spolu s těmi vrtulníkovými to bude docela ofenzíva na poli chlapáckejch hodinek!
typograf Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Jasně, že to byl přibližný odhad za celé hodinky. Jinak já se už těším na "pavouka", ale hlavně se mnou cloumají Diplomaty řtyřicítky v nerezu, černé s cylindrickým safírem. To bude prasátek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se