cole55 Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Velmi pekný kúsok, páči sa mi tá farba.Nedávno jsem si pořídil PRWčka - 5100, tak bych si dovolil přidat pár momentek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desmosedici Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Od Ježíška jsem dostal dvoje PRW-2500-1ER. Tak kdyby měl někdo o jedny zájem tak jsou k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Tak od včerejška mám na ruce tyhle PRG 240. Doufám, že vydrží stejně jako moje dřívější PRG 40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Tak od včerejška mám na ruce tyhle PRG 240. Doufám, že vydrží stejně jako moje dřívější PRG 40. Velice pěkná barevná verze. Koupeny u nás nebo z venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 U nás doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 (upraveno) Mám z nich radost. Od 8. ledna dosud se proti www.presnycas.cz zpozdily pouze o 1 vteřinu. Upraveno 20. ledna 2013 uživatelem jendach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cole55 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Tiež som s mojimi PRG 240 -1 spokojný, od 13.11.2012 mám rozdiel nejakých sedem sekúnd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Tož to by mě zajímalo, jestli i modely s radiem jsou tak přesný. Zkusím to otestovat u svých PRW-1300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Já je mám od srpna a jedou o 3/4sek pozadu :-P (PRW-2000).Po pravdě nevím kdy jsem je naposledy nechal u okna na "seřízení" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Já je mám od srpna a jedou o 3/4sek pozadu :-P (PRW-2000).Po pravdě nevím kdy jsem je naposledy nechal u okna na "seřízení" Pokud se ti od té doby neseřídily, tak to je až uctihodná přesnost. V tom případě máš opravdu unikátní kousek. Výrobce tuším uvádí toleranci +-15s/měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Nebo mám signál i v pokoji , vím ale že když jsem je koupil tak jsem testoval je manuálně seřídit tak to nešlo ani na balkóně (tak nevím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Kdy naposledy se hodinky seřídily poznáš snadno. Tlačítkem MODE se procvakáš až na režim R/C a tam je zobrazený datum posledního seřízení dokonce i s hodinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Zkouška přesnosti mých PRW-1300 - poslední seřízení 24.1. - po 1 měsíci odchylka 6s oproti seřízeným GW-9200 (viz foto). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Zkusím to ještě naopak, jen pro zajímavost který jsou přesnější. Každopádně i 6s/měsic je vcelku slušný výsledek, zvlášť, pokud mají výrobcem uvedenou toleranci +-15s/měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YYBob Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 (upraveno) Sorry za OT - nechci se chlubit (no možná trochu jo...) ale mám od 6.12. Suunto Core All Black a "konečně" se zpozdily o 1s.Edit.: to jendach - ty Tvoje -PRG 240 jsou vážně parádní - taky jsem o nich hodně uvažoval :-) Upraveno 3. března 2013 uživatelem YYBob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Zkouška přesnosti mých PRW-1300 - poslední seřízení 24.1. - po 1 měsíci odchylka 6s oproti seřízeným GW-9200 (viz foto). trochu ten experiment nechápu, když jsou oboje hodinky Wave Ceptor. To ty jedny nebyly na signálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Jo myslím že tu právě psal že to vypne aby zjistil kolik bude odchylka na RC hodinkách , ono CASIO píše docela "šílenou" možnou odchylku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Tat tak, na těch co jsem to zkoušel jsem vypnul automatické seřizování času. Je to vcelku užitečná funkce možnost vypnutí/zapnutí aut.seřizování, pokud se hodinky nepoužívají, tak kvůli úspoře baterky je lepší seřizování vypnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Sorry za OT - nechci se chlubit (no možná trochu jo...) ale mám od 6.12. Suunto Core All Black a "konečně" se zpozdily o 1s.Edit.: to jendach - ty Tvoje -PRG 240 jsou vážně parádní - taky jsem o nich hodně uvažoval :-) To je tedy unikátní přesnost. Máš štěstí na výbornej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 (upraveno) Já mám zatím -5 sek..d od 8. ledna 2013, takže přesnost dobrá. Jinak mě ale hodinky zklamaly blbou čitelností displeje z úhlu Upraveno 9. března 2013 uživatelem jendach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se