Přejít na obsah

Casio Pro Trek

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Já je mám od srpna a jedou o 3/4sek pozadu :-P (PRW-2000).

Po pravdě nevím kdy jsem je naposledy nechal u okna na "seřízení"

Pokud se ti od té doby neseřídily, tak to je až uctihodná přesnost. V tom případě máš opravdu unikátní kousek. Výrobce tuším uvádí toleranci +-15s/měsíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Sorry za OT - nechci se chlubit (no možná trochu jo...) ale mám od 6.12. Suunto Core All Black a "konečně" se zpozdily o 1s.

Edit.: to jendach - ty Tvoje -PRG 240 jsou vážně parádní - taky jsem o nich hodně uvažoval :-)

Upraveno uživatelem YYBob
Odkaz ke komentáři

Zkouška přesnosti mých PRW-1300 - poslední seřízení 24.1. - po 1 měsíci odchylka 6s oproti seřízeným GW-9200 (viz foto).

trochu ten experiment nechápu, když jsou oboje hodinky Wave Ceptor. To ty jedny nebyly na signálu?

Odkaz ke komentáři

Tat tak, na těch co jsem to zkoušel jsem vypnul automatické seřizování času. Je to vcelku užitečná funkce možnost vypnutí/zapnutí aut.seřizování, pokud se hodinky nepoužívají, tak kvůli úspoře baterky je lepší seřizování vypnout.

Odkaz ke komentáři

Sorry za OT - nechci se chlubit (no možná trochu jo...) ale mám od 6.12. Suunto Core All Black a "konečně" se zpozdily o 1s.

Edit.: to jendach - ty Tvoje -PRG 240 jsou vážně parádní - taky jsem o nich hodně uvažoval :-)

To je tedy unikátní přesnost. Máš štěstí na výbornej kousek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...